Nu învățați o limbă străină


actualizată: 3/15/2020 | 15 martie 2020

Cu mulți ani în urmă, m-am dus la Festivalul Taiwan Lantern. Acest eveniment anual este găzduit de Biroul de Turism. De-a lungul țării, oamenii construiesc flotoare și structuri mari care sunt ca felinarele supradimensionate (prin urmare numele). Este unul dintre cele mai mari evenimente anuale și exponatele lanterne sunt găzduite în întreaga țară.

M-am dus cu nepoatele proprietarului de pensiune și o persoană coreeană care, ca mine, stătea acolo pe termen lung. Pe măsură ce mergeau, au vorbit mai ales chinezii unul altuia. Vorbeau despre problemele copilului uneia dintre nepoate (adolescente și romantism când sunteți 16 sunt universale).

Deși vorbeau o limbă pe care nu am înțeles, am urmat puțin. Am râs, am făcut niște glume, au înțeles, am înțeles.

Când am mers în jur, m-am gândit cum unul dintre lucrurile pe care oamenii le întreabă întotdeauna despre călătorie: “Cum ești diferit?”

Este o întrebare grea de răspuns, deoarece o mulțime de schimbări se întâmplă încet și rareori le observați. Astăzi, după un deceniu de a călători în lume, este ușor să te uiți înapoi și să vezi multe schimbări pe care le-am supus considerând că am început backpacking-ul. Dar, când sunteți în grosul ei, în mod normal nu vedeți imaginea de ansamblu.

Cu toate acestea, în timp ce la Festivalul Lantern, mi-am dat seama o diferență majoră: am ajuns mult mai bine la comunicarea non-verbală.

Din expresiile faciale la tonul vocii cuiva, am reușit să iau gistul ce spun oamenii din jurul meu. Nu am nevoie să cunosc mandarina fluentă. Această abilitate a înfrânt atât de încet în viața mea, atât de firesc, că părea că a fost întotdeauna acolo.

Cercetările arată că un minim de 60% din comunicarea noastră este non-verbal. Trimitem semnale cu limbajul corpului nostru, expresii faciale și tonul vocii. Pur și simplu nu-ți dai seama că atunci când ești acasă, vorbind limba ta maternă. Dar când ești în străinătate, e ceva pe care îl baza. Este o abilitate pe care o dezvoltați, una de care aveți nevoie dacă nu cunoașteți limba locală.

Și, în timp ce o mulțime de regiuni ale lumii au norme și obiceiuri diferite și gesturi, când se referă la comunicarea non-verbală, o mare parte din ea este aceeași.

Toată călătoria pe care am făcut-o ma ajutat să-mi stăpânească comunicarea non-verbală. Ani de aspect confuz, indicarea, sunetele, mimarea și engleza de porumbei au fost ceea ce mi-a permis să ajung la punctul de a înțelege oamenii fără a folosi cuvinte.

Cu această abilitate, probabil că nu am învățat niciodată o altă limbă și încă mai ajungem de oriunde. Acum merge; Ei nu vorbesc engleza foarte bine în Taipei, dar primesc. Intră, grunt, acționez lucrurile și mă descurc.

Învățați cum să comunicați fără cuvinte este o abilitate de călătorie pe care o puteți utiliza pe tot parcursul vieții dvs. și în toate părțile din ea. Vă poate ajuta să navigați în situații rele, să vă ocupați de emoțiile oamenilor, să înțelegeți oamenii și să jucați trucuri cool cu ​​oameni la un bar. O mulțime de important, vă va ajuta să treceți în timp ce pe drum. Veți putea înțelege o persoană chiar și atunci când nu înțelegeți limba lor.

Expresii faciale ale oamenilor și limbajul corpului spun la fel de mult despre ceea ce o persoană se simte ca și cuvintele pe care le spun.

Nu mă înțelege greșit, îmi place limbile de învățare. Voi continua să le învăț chiar dacă nu le pot stăpâni niciodată. Eu iau cursuri chinezești săptămâna viitoare și sperăm să învățăm limba franceză în această vară. Este bine să știți câteva cuvinte în limba locală, dar nu aveți nevoie să învățați fluent limba. Puteți obține fără ea.

Chiar dacă nu învățați niciodată un cuvânt, puteți obține în continuare. Nu spun că nu învăț niciodată limba – trebuie să faci încercări. Localnicii o vor aprecia cu adevărat și vă vor ajuta să învățați puțin despre cultură (plus, vă poate face călătoria puțin mai ușoară și vă poate ajuta să evitați să vă distrugeți sau să vă scufundați).

Cu toate acestea, din când în când, nu. Practicați câteva indicii non-verbale. Învață să ajungi cu semne. Învață să treci fără cuvinte.

Aceasta este provocarea mea pentru tine.

Data viitoare când vă aflați pe drum, nu învățați limba. Nici măcar nu vorbești. Încercați să promovați înțelegerea și comunicarea fără cuvinte. Punctul, utilizați expresii faciale, pantomime, acționează ceea ce vrei, desene – oricare ar fi nevoie. Doar nu folosiți cuvinte.

Uitați limba locală. Nu face o încercare zadarnică cu o framabook pentru a afla cum să cumpere alimente sau să întrebi ce este numele lor. Skip Descărcarea limbii pentru aplicația dvs. Google Translate. uită totul.

Fiți îndrăzneți și dezvoltați o abilitate care vă va ajuta în toate domeniile vieții voastre.

Deoarece învățarea modalităților non-verbale de a comunica vă va ajuta să comunicați mult mai bine în toate domeniile vieții dvs. și vă ajută să citiți situații și sentimente pentru tot restul vieții.

P.S. – Și dacă într-adevăr doriți să învățați limba, aici este un ghid despre cum puteți începe să vorbiți o limbă străină din prima zi!

Rezervați călătoria: Idei logistice și trucuri
Rezervați -vă zborul
Găsiți un zbor ieftin utilizând Skyscanner. Este motorul meu de căutare preferat, deoarece caută site-uri web și aerLiniile din întreaga lume, astfel încât să nu știți întotdeauna că nici o piatră nu este lăsată neașteptată.

Rezervați cazare
Puteți rezerva pensiunea cu HostelWorld. Dacă doriți să rămâneți undeva decât o pensiune, utilizați Booking.com, deoarece acestea returnați în mod constant cele mai accesibile tarife pentru pensiuni și hoteluri.

Nu uitați asigurarea de călătorie
Asigurarea de călătorie vă va asigura împotriva bolilor, rănirii, furtului și anulării. Este o protecție detaliată în cazul în care ceva nu merge bine. Nu merg niciodată într-o călătorie fără ea, așa cum a trebuit să o folosesc de multe ori în trecut. Companiile mele preferate care oferă cel mai bun serviciu și valoare sunt:

Satiu de siguranță (cel mai bun pentru toată lumea)

Asigurați-mi călătoria (pentru cei peste 70 de ani)

MedJet (pentru acoperire suplimentară de evacuare)

Sunteți gata să vă rezervați călătoria?
Check out pagina de resurse pentru cele mai bune companii de utilizat atunci când călătoriți. Enistând toate cele pe care le folosesc când călătoresc. Sunt cei mai buni din clasă și nu puteți greși folosindu -le în călătoria dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *