My Night With Vanilla Ice


Kate aventuroasă include legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție cu aceste link -uri, voi face o compensație fără cheltuieli suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Imagine: Blueyeda73

Pauză de primăvară pentru cursanții American College este definită prin următoarele: Băuturi speciale, petreceri pe plajă, croaziere cu băuturi, dansând toată noaptea, bong-uri de bere, cârliguri aleatorii, concursuri de tricouri umede și Joe Francis care filmează femei cu stima de sine scăzută, toate stabilite în Destinații de plajă precum Cancun, Mazatlan, Jamaica și Panama City Beach.

Nu am avut niciodată o pauză comună de primăvară americană. Nici cel mai bun prieten al meu, Beth. (M -am dus în Italia pentru a continua cu clubul Glee; a lovit cazinourile din Connecticut.) Așa că, când am zburat să merg la ea când locuia în Texasul de Sud, am ales să petrecem o noapte la Insula Padre de Sud.

Insula Padre de Sud este una dintre cele mai proeminente destinații de pauză de primăvară din Statele Unite. În timp ce este o stațiune de plajă pentru o familie în timpul multor an, aceasta explodează absolut cu spargeri de primăvară în luna martie.

În timp ce mergeam peste calea de la Port Isabel până la Insula Padre de Sud, am descoperit un avion trăgând un semn. Mi -am strâns gâtul pentru a obține un aspect mai bun și am verificat următoarele:

Vanilla Ice Show Tonight Bahia Mar Resort 20:00

„Beth!” Am strigat. „Necesităm să mergem la asta! Ne cerem atât de mult să mergem la asta !!! ”

„Bine, cu siguranță mergem la asta!” Ea a înveselit. Unul dintre lucrurile mele preferate despre Beth este că este joc pentru orice.

După ce am inspectat și o scurtă baie în piscină, ne-am făcut metoda noastră în stațiunea Bahia Mar, care a fost înfrumusețată în stil polinezian batjocoritor, până la apa albastru vopsită.

Judecând după tricourile de la colegiu și pălăriile de camionier („Got Ho’s?” A fost o frază proeminentă), se părea că toți bărbații de pe Insula Padre de Sud erau frați în fața instituțiilor mari din Midwest: Kansas State, Universitatea din Oklahoma, diferite diferite Specificați colegiile din Texas.

Beth și cu mine ne -am plimbat spre bar, unde băutura opțiunii era o băutură uriașă de albastru, numită Bahia Slut.

Barmanul a turnat unul pentru fiecare dintre noi și a rânjit. „Te vor face. Reveniți pentru mai multe. ”

“Um … bine!” Am răspuns.

Până atunci, Beth și cu mine am descoperit câțiva prieteni. Lasă-ne: Mulțimea este plină de băieți tineri neplăcuți din Midwest și ajungem să descoperim majorele de inginerie bine manierate de la Cornell!

Imediat ce a început spectacolul, m -am repezit pe scenă. Gheață de vanilie pe Insula Padre de Sud?! De program, urma să fiu cât mai scandalos!

Am primit un scurt videoclip al versiunii „Noua” a Ice Ice Baby (versuri NSFW):

Am ajuns la primul rând, unde toată lumea era ținută înapoi de securitate. Apoi Vanilla Ice a început să tragă câteva femei pe scenă.

Nu am așteptat.

Am sărit baricada și am urcat pe scenă.

Din acel moment, am făcut obiectivul meu să obțin o fotografie ideală cu mine cu gheață de vanilie. Și aș continua să fac fotografii până când am înțeles.

Pentru a face acest lucru, am dansat cel mai bine lângă el pe toată durata concertului.

Vanilla Ice a aruncat apă în mod continuu – cred că poza de mai jos a fost făcută în timp ce am fost lovită de o explozie.

Vedeți videoclipul despre care se lovesc cu un jet de apă aici:

Cotul împușcat!

Când s -a terminat spectacolul, aveam o mulțime de poze, dar niciuna nu era perfectă … așa că am căutat el însuși Robert Van Winkle. L -am descoperit în culise.

El a fost extrem de bun și plin de milă și mi -a permis să -mi fac poza ideală.

SUCCES!

Mai târziu în acea seară, Beth și cu mine am lovit câteva cluburi cu inginerii Cornell, apoi am plecat după ce unul dintre ei a ales să acționeze fiecare cuvânt al melodiilor care joacă în prezent. Ceea ce a fost bine până când „Slap That” a lui Akon a apărut.

Poate că a fost doar o noapte și poate am absolvit facultatea cu zece luni înainte, dar în cele din urmă am avut pauza de primăvară – și a fost glorios!

Obțineți actualizări prin e -mail de la Katenever Miss a Post. Dezabonați -vă oricând!

PrenumePrenume
Ultimul nume de namelast
E -mailul dvs. e -mail
Trimite

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *