Vacanță de familie în Helena, Montana


, când le -am spus oamenilor că mergem la Montana într -o vacanță în familie, mulți dintre toți ne -au întrebat dacă vom merge la Parcul Național Glacier sau în Parcul Național Yellowstone. Selectând drumul mai puțin parcurs, am ales Helena – capitala situată geografic între cele două comori naționale. Am trăit în Colorado de câțiva ani, am ajuns să ratăm munții și am vrut să avem o „aventură urbană” în drum spre vest.

Unul dintre cele mai adevărate orașe prietenoase, de jos, pe care le-am întâlnit vreodată, Helena este la fel de reală pe cât devine. Un loc care apreciază clar comunitatea și un echilibru între viață și viață, iată câteva idei pentru o vacanță în familie în Helena, Montana:

Centrul de educație în aer liber Montana

Deschis pentru publicul larg, Centrul de Educație în Outro-În aer liber din Montana este o modalitate grozavă pentru noi „în afara stații” de a afla despre Flora și Fauna Indigene în regiune. De la huckleberries până la peștele de paddle, o mulțime de afișaje sunt practice, având în vedere copiii. Luând timp pentru a finaliza vânătoarea de scavenger interior (cereți o copie cu naturalistul la recepția), fiecare copil a primit un premiu de la The Treasure Box. Când am terminat de numărat cântare pe pește și puncte pe furnici, am rătăcit lângă gama de tir cu arcul și iazul de pescuit pentru o drumeție pe traseul naturii.

Fundația Archie Bray pentru artele ceramice

Unul dintre punctele culminante ale întregii noastre călătorii s -a întâmplat pe Fundația Archie Bray pentru artele ceramice. Un campus de tipuri pentru persoanele interesate să-și avanseze cariera în arte ceramice, Fundația este o instituție de învățământ non-profit fondată de regretatul Helena Brickmaker Arhie Bray în 1951. Situat pe Country Club Avenue, fără marginea orașului, vizitatorii sunt invitați să participe să participe Într -o excursie de mers care evidențiază cincisprezece puncte de interes diferite (de la zona de picnic și foișor la casa familiei Bray și Galeria depozitului). Nu este cel mai „prietenos cu căruciorul” de destinații, copiii noștri de vârstă elementară s-au bucurat să se arunce între diferitele sfinți și sculpturi.

Aleea lui Reeder

„Cea mai veche piesă intactă a Helenei timpurii”, Reeder’s Alley vă va oferi o apreciere pentru așezarea zonei de către mineri și solicitanți de avere în anii 1860. Un pic ca să te întorci în timp, Reeder’s Alley este cea mai bună locație pentru Helena Turism Alliance (opriți -vă și spuneți -vă hei acolo și ridicați câteva hărți și pamflete în timp ce sunteți în cartier). Și dacă check -ul dvs. coincide cu prânzul sau cina, asigurați -vă și urmați semnele către Karmadillos, un loc „favorit local” pentru a vă așeza pe terasă și a vă bucura în mâncarea autentică din sud -vestul și o bere rece.

Parcuri centenar și memorial

Situate pe părțile opuse ale North Main Street (între Interstate 15 și Autostrada 12) sunt două parcuri comunitare uimitoare: Centennial Park și Memorial Park. Cu o senzație mult mai „deschisă”, Centennial Park este cel mai mare dintre cele două și prezintă un loc de joacă modern, o pistă de biciclete BMX cu pompă, să urce pe stâncă, un parc de câini pentru animale de companie închise și traseul pavat de drumeție/ciclism cu stații de exercițiu. Memorial Park este în mod clar cel mai în vârstă dintre cei doi și este umbrit de o dorință maiestuoasă și de copaci cu frunze. Aici veți găsi un loc de joacă de amfiteatru, construit în comunitate și Memorial Veterans. The Last Chance Splash Waterpark & Pool și Kendrick Legion Field (acasă la Helena Brewers, afilierea de baseball-profesională scurtă pentru sezonul de sezon pentru Brewers Milwaukee din Milwaukee, Wisconsin)

Lucrări de explorare

„Mâinile Hands On Science Museum” ale Helenei, lucrările de explorare [s -au dovedit a fi] o deviere uimitoare asupra a ceea ce a fost o altă zi înțeleaptă și ploioasă. Optim pentru copii mici până la pre-adolescență, muzeul cu două etaje oferă o masă de apă, o grădină de muzică în aer liber și săli de clasă pentru grupuri și evenimente speciale. Lucrările de explorare participă la programul de pașaport al Asociației Centrelor de Tehnologie Științifică, așa că dacă sunteți un membru actual al oricăruia dintre peste 300 de muzee și centre științifice din această listă, admiterea dvs. va fi gratuită.

Unde să stai

Găsiți cazare pentru familie în Helena, de la hoteluri standard la case private de aerisire aeriană prin Stay22.com (a se vedea mai jos pentru recomandările noastre personale):

Clădirea Capitolului de Stat Helena

Unele familii frecventează cafenele hard rock sau șase parcuri de distracții de pavilion. Ne plac clădirile Capitolului de stat. O oportunitate gratuită și excepțională de a se strecura într -un pic de studii sociale în vacanță, clădirea Capitolului de Stat Helena este la fel cu alții pe care i -am vizitat. Special pentru această locație este o vânătoare de zgârietură creată pentru a aduce copiii în jurul complexului în timp ce ei caută „indicii” în sculpturi, fotografii și tablouri. Acesta a fost un succes deosebit de substanțial cu viitorul nostru al treilea grad. Dacă încercați să găsiți o experiență mult mai structurată, care să se concentreze pe istoria statului și pe lucrările interioare ale guvernului, excursiile ghidate pleacă la ora de la biroul de informații la nivelul principal.

Muzeul Montanei

Peste stradă de Capitol Bnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *