Kate aventuroasă merge păsări în Portugalia


Kate aventuroasă este formată din legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție cu aceste link -uri, voi face o compensație fără cheltuieli suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

După ce am aterizat în Paradis în Portugalia, am înțeles că timpul meu în această stațiune minunată, cu cheie joasă, ar include mult mai mult decât să dau cu piciorul înapoi-aș face prima mea încercare de observare a păsărilor.

Vizionarea păsărilor – sau păsarea – este atracția principală a Quinta do Barranco da Estrada. Frank, proprietarul, este un expert în observarea păsărilor, precum și considerând că observarea păsărilor este una dintre atracțiile Quinta, obișnuia să mă aducă pe unul dintre safari.

Am avut experiență de păsări? Niciunul. (Deși primul meu cuvânt a fost, evident, „aici, Birdy”, așa că, din punct de vedere tehnic, pot fi mult mai înclinat decât cred.)

Ziua a început la ora 4:45, precum și am costa zece ore în mediul rural portughez.

Aici chiar aici, în mediul rural, era întuneric. A fost innorat. Dealurile erau acoperite cu o ceață fină.

Nu a fost vreme adecvată, cu toate acestea ne -a permis să vedem o serie de specii. Am fost la fel de amenajat cum trebuia să fiu cu perechea mea de binoclu, în timp ce Frank a început să sublinieze toate păsările care se aflau în vecinătatea noastră.

Și acum, permiteți -mi să -mi arăt ziua cu o serie de fapte de păsări!

Adevărul de păsări #1: cezi să îți retrăi ochii, precum și urechile

Frank s -ar putea să se uite la două bloburi brune în depărtare, precum și nu numai să poată spune că sunt bufnițe, cu toate acestea, pentru a -și da seama în totalitate de specia lor.

Păsările are nevoie de tine pentru a -ți oferi simțurilor un makeover. Nu este o preocupare a exact cât de mare sunt vederea ta, precum și auzul – este doar o nouă metodă de utilizare a acestora. Am descoperit să ascult subtilitățile din straturi pe straturi de apeluri ale păsărilor; Am descoperit să -mi concentrez ochii pe cele mai mici mișcări din depărtare.

Și am fost răsplătit. Departe a fost un vultur gigantic, privindu -ne cu ochii furioși și galbeni. Văzând asta a fost atât intimidant, cât și impresionant. Chiar dacă credeam că era pe cale să ne mănânce.

Adevărul de păsări #2: Nu toată lumea cu un obiectiv gigantic este un idiot

În timp ce am călătorit lumea, am întâlnit mulți turiști cu lentile de came jenant de lungi. Aceste lentile sunt notele amatorilor, deoarece în 99% din circumstanțe, nu aveți nevoie de o lentilă atât de mare.

Ceilalți 1% sunt observatori de păsări, precum și fotografi de animale sălbatice. Frank a adus o lentilă de aproximativ doi metri lungime, precum și a fost nevoie – deoarece aveți nevoie de o lentilă de înaltă calitate ca cea la cumpărare pentru a face fotografii grozave cu păsări de la distanță. Noroc că obțineți fotografii respectabile cu păsări fără una!

Acesta este motivul pentru care nu am niciun fel de poze cu păsări în ziua mea de păsări! Oricum depindem de mine, am văzut multe. Berbe albe uriașe, cu partea inferioară neagră, heroni gigantici, bullfinches cu sâni strălucitori colorați. Păsări care cântau ciudat; Păsările care s -au scufundat puțin când au zburat pe marginea drumului.

Și Frank a înțeles fiecare tipuri pe care le -am întâlnit. Înainte de mult timp, am sărit cu binoclul meu, încântat să arunc o privire a descoperirii actuale.

Adevărul de păsări #3: Natura are impact asupra localnicilor

Nu am fost tot timpul în mediul rural – am făcut câteva opriri la cafenele, obținând cafele cu lapte fierbinte. După cum am subliniat în postarea mea anterioară, agricultura din Alentejo este o viață extrem de grea, precum și regiunea este lovită de greutăți și, în ultimul timp, de secetă.

Frank mi -a spus mai târziu că fiecare conversație pe care am auzit -o în cafenele a fost o variantă a unei întrebări: „Unde f*ck este ploaia?!”

În timp ce am putut oferi cu vremea mai puțin decât ideală, exact același lucru nu a putut fi declarat pentru fermieri.

Adevărul de păsări #4: Nu este un ticălos excelent

Una dintre păsările pe care le -am văzut a fost ceea ce am numit un ticălos excelent. Să nu fiu amuzant – am crezut în mod legitim că se numește un ticălos excelent. Se dovedește că este într -adevăr un bustard excelent.

Frank nu m -a dreptul, precum și am continuat să vorbim despre ticăloși excelenți, precum și din nou până la sfârșitul zilei, când ceilalți invitați au început să mă cheamă.

Adevărul de păsări #5: Păsarea este plină de momente remarcabile

Crezi că păsările se referă la a face fotografii cu păsări destul de sărituri cu mediul rural, în timp ce tweet -ul din nou.

Mai gandeste-te.

„Vedeți cele două zumzeturi acolo sus?” Frank m -a întrebat, amândoi privind cu binoclul nostru.

“Da.” În Marea Britanie, zumzetele sunt ceea ce telefonic apelează Eagles.

„Acesta are un șarpe online în gură.”

“ȘMECHER!” Am exclamat.

O pasăre care zboară cu aerul cu un șarpe în gură. Numai asta a meritat ziua.

Adevărul de păsări #6: Ruralul este uimitor

Frank a întrebat dacă doresc să merg să -l văd pe Mertola, un oraș cu vedere. Răspunsul meu: „Întotdeauna”.

În timp ce rotunjim curbul, Frank mi -a spus să închid ochii. Și atunci am văzut asta:

Necrezut. Una dintre cele mai bune panorame pe care le -am luat vreodată.

Mertola este un oraș mic aproape de spaninull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *