Geocaching-ul în Grădina Oregon


ascuns de-a lungul anilor 80, precum și peste 20 de grădini academice, precum și specializate care cuprind Grădina Oregon din Silverton sunt 10 publice, precum și 20 de geocache personale. Produs ca un eveniment de strângere de fonduri pentru a sprijini proiectul de mapare GPS al grădinii, Geocachers sunt invitați să descopere toate treizeci de cache în timpul orelor de grădină.

Explorați casa Hobbit în grădina copiilor

O atenție, admiterea este necesară pentru a descoperi cele 10 cache publice, precum și oaspeții sunt necesari pentru a plăti 10 dolari în plus pentru coordonatele celor 20 de cache -uri personale. Unitățile GPS sunt oferite să împrumute la centrul de vizitatori și/sau la recepția stațiunii din Oregon Garden, pe bază de primă venire.

Găsiți micro -cache -ul ascuns de pui în grădina Silverton Market.

În prezent expirat, Geocachers se poate aștepta la un nou pașaport de geocaching în colaborare cu evenimentul de 15 ani de la Oregon Garden Resort, începând cu 3 iulie 2016. Cincisprezece Geocaches noi vor cuprinde pașaportul de sărbătoare, precum și pașapoartele completate vor fi intrate într-un desen pentru încă Premii pentru a fi dezvăluite (vom actualiza această poveste când detaliile vor fi disponibile).

Bicicliști călătoresc cu grădina de apă la amurg.

Între timp, Geocachers sunt bineveniți să utilizeze un cupon special de admitere de 2 USD, care va fi încărcat pe geocaching.com ca imagine în cele 10 cache -uri publice existente începând din luna iunie.

De remarcat, toate geocache-urile ascunse în grădina din Oregon sunt accesibile de pe cărările pietonale (nicio cerință de a urca în paturi de flori sau de a-ți face propriul geo-trail). Metodele Cito sunt atât motivate, cât și apreciate. Pentru mai multe informații despre geocaching la Oregon Garden, faceți clic aici.

Bucurați -vă de vederi mărețe asupra grădinii din Oregon din stațiunea Oregon Garden.

Dacă veniți la Silverton de la distanță sau pentru o ocazie specială, gândiți-vă să stați la Oregon Garden Resort, un hotel cu 103 camere cu spa, restaurant, precum și lounge, gândiți Cina, o sticlă de vin de acasă, o ședere peste noapte, micul dejun pentru doi, precum și admiterea în grădina din Oregon. Tarifele rulează 109 USD în zilele săptămânii, precum și 159 USD în weekend.

Pin pentru mai târziu:

Trasee fericite!

Legate de

Geocaching în vacanță, cel mai recent model în vacanțele gospodărești este geocaching -ul pe drum. Călătoriile rutiere pentru gospodării sunt încă pe Vacachen, precum și joacă în cea mai mare vânătoare de comori de înaltă tehnologie din țară.
12 septembrie 2010in „Geocaching”

Explorați S’more: Geocaching în Ohio Specificați PARKSA Custom a început în timp ce geocaching în excursii rutiere, precum și vacanțe de uz casnic, echipa noastră s-a alăturat cu vacacheners obsedat de date din întreaga lume-completarea 19 specifică, precum și o țară singură pentru statistici Pagina în profilul echipei noastre pe geocaching.com. De fiecare dată când facem o nouă descoperire într -o stare nouă, un …
30 septembrie 2011in „Geocaching”

Activități prietenoase cu familia în Roseburg, Oregonfall este un moment minunat pentru online, în specificația Oregonului, precum și am organizat o călătorie rutieră la Roseburg, un cartier de aproximativ 20.000 de oameni care trăiesc la jumătatea drumului între Eugene, precum și Medford. Starea meteo a fost perfectă în primul weekend din octombrie, precum și am explorat fericit destinații tematice de toamnă, precum și drumuri laterale de vânt …
11 ianuarie 2016in „Oregon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *