Un interviu cu Teresa Keller


Kate aventuroasă este format din legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție prin aceste link -uri, voi câștiga un comision fără costuri suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe e -mail

Când am postat inițial despre Teresa Keller, mama -mamă voluntară în întreaga lume cu copiii ei timp de un an, postul a devenit imediat unul dintre cele mai controversate de pe acest site.

Cea mai mare dispută a fost aceea că s -a părut că donațiile pentru care Teresa a solicitat să plătească pentru familia ei pentru a face voluntariat. De atunci, Teresa și cu mine am trimis un e -mail de mai multe ori și am aflat că familia plătește pentru toate cheltuielile personale și de călătorie.

Întrucât postarea a fost atât de populară, am folosit -o o oportunitate de a -i spune povestea într -un interviu. Ea a acceptat foarte binevoitor. Iată-l:

Întrebări cu bani

AK: Pentru a verifica: Plătești personal pentru toate cheltuielile de călătorie pentru tine și familia ta, iar atunci când ceri contribuții caritabile, acesta este un cont separat, cu un obiectiv de 100.000 USD, care va trece exclusiv la 12 organizații de caritate. Este corect?

TK: Este corect. Am aplicat la IRS pentru statutul de 501 (c) 3 și l -au aprobat, ceea ce indică faptul că au privit în orice mod activitățile și bugetele noastre planificate în detaliu și le aprobă ca fiind caritabile. Prin urmare, contribuțiile sunt deductibile pe integral în SUA. Donațiile sunt deținute într -un cont care aparține carității, nu pentru mine.

Plătești pentru mâncare și cazare în locurile în care intenționezi să faci voluntariat?

Da.

Ați spus că aveți o pernă financiară pentru familia dvs., în ciuda acordului unui împrumut împotriva contului dvs. de pensionare. Este această pernă în plus față de 125.000 de dolari pentru călătorii? Fondurile de urgență fac parte din 125.000 USD?

Fondurile de urgență fac parte din bugetul nostru de 125.000 USD, iar bugetul este ridicat în mod intenționat, astfel încât să nu ne găsim pe fonduri. Sperăm să cheltuim mai puțin. Acest buget include toate costurile de viață pentru un an, (de exemplu, asigurarea de sănătate și călătorie), nu doar costurile de călătorie.

În cele din urmă, cum ați economisit 125.000 USD (sau mai mult) pe parcursul a 15 luni? Site -ul dvs. spune că ați vândut bunuri, dar aceasta este o sumă atât de mare de bani într -un timp atât de mic. Ce altceva ai mai facut?

Ne -am mutat din fermecătorul nostru casă cu 7 dormitoare și am închiriat un duplex cu două dormitoare. Am terminat două camere de depozitare la subsol pentru a le folosi ca dormitoare suplimentare. Aceasta și cheltuielile discreționare mult mai mici ne -au ajutat să economisim aproximativ 3.500 USD pe lună – 52.500 USD. Făceam un salariu executiv ca director executiv al unui non-profit internațional. Am avut aproximativ 8.000 de dolari în rambursări fiscale pentru 2008 și 2009. Am strâns aproximativ 20.000 de dolari din vânzarea lucrurilor noastre. Îi împrumut pe ceilalți 44.500 de dolari de la 401k -ul meu, pe care îl voi plăti înapoi peste 5 ani. Pot împrumuta mult mai mult decât atât, așa că acesta este un alt loc pentru a mă transforma în caz de urgență. Dacă cheltuim mai puțin, voi împrumuta mai puțin.

Care este planul după ce a venit acasă? Unde intenționați să trăiți?

Depinde de locul în care pot găsi un loc de muncă și aport de la copii și de celălalt semnificativ, Doug Tilden. Copiii ar dori să locuiască sau aproape de Groton, Ma, unde am trăit anterior și există o mulțime de oportunități de muncă în non-profituri în Boston și în jurul său, precum și pe coasta de vest. Doug locuiește pe coasta de vest, dar fiica sa se mișcă și acum amândoi copiii săi se află pe coasta de est.

Există o mulțime de factori, iar anul acesta este despre învățare. Am dori să ne planificăm următorul pas ca familie încet și cu atenție, cu beneficiul experienței din acest an. Am un sentiment că toți vom fi schimbați de oameni până în vara viitoare, iar dorințele și nevoile noastre pot fi diferite.

Întrebări despre familie și călătorie

Simt că o mulțime de critici ale tale în comentariile de pe piesa Boston.com a fost nedreaptă. Te -a rănit această critică?

Da, au făcut rău la început. Dar îmi dau seama că mulți dintre ei s -au bazat pe neînțelegerea că am strâns bani pentru călătoria noastră, ceea ce nu suntem.

Când m-am simțit rănit de comentarii, aș primi un e-mail despre bucătăria comunitară și îngrijirea de zi pe care am finanțat-o deja în Peru și diferența pe care o face pentru oamenii de acolo. În fața unei mici critici nu este nimic în comparație cu ceea ce se confruntă mamele singure din acea comunitate în a decide dacă să -și lase copiii mici singuri toată ziua să lucreze sau să rămână acasă și să nu aibă suficienți bani pentru a obține mâncare.

Cum s -au adaptat copiii la viață pe drum? Te -au șocat în vreun fel?

Cred că s -au șocat ei înșiși!

Copiii mei mai mici au avut câteva motive foarte bune pentru a nu dori să meargă – este greu să fii departe de prieteni și familie și poate să te confrunți cu mutarea într -un oraș nou și să -ți faci prieteni noi. De asemenea, au avut ideea că țările străine sunt ciudate … odată ce am început să călătorească, și -au dat seama că nu numai că diferența este pozitivă în multe cazuri, asemănările depășesc cu mult diferențele. Asta îmi face inima bine.

Copiii cad în diverse roluri în călătorie. [Fiul meu de treisprezece ani] ajută cunullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *