TNN: Exact cum să faci o călătorie pe mai mulți ani cu Europa


Bună tuturor,

Mulți oameni cărora le place să călătorească se opresc atunci când au ajuns să fie părinți.

Sau se limitează acolo unde călătoresc de la copii.

Călătoria în alte țări este o metodă grozavă de a supune copiii la diferite culturi, precum și diferite metode de viață.

Sandra a călătorit pe scară largă înainte de a ajunge să fie părinte. Ca mamă, încă îi place să călătorească. Copilul ei a fost în aproximativ 15 țări până acum. Prima ei călătorie de peste mări a fost la vârsta de 10 ani. La 13 ani, am pornit la ceea ce se înțelegea …

Hei! Îmi pare rău să întrerup, dar ….

Se pare că te-ai împiedicat de un articol numai pentru abonați!

(Deja membru? Conectați -vă aici.)

Această postare este exclusiv pentru membrii Nomadic Matt Plus! NM+ este singurul program al membrului nostru care oferă vizitatorilor ca tine însuți să obțină acces la bonusuri de ofertă de bloguri. De asemenea, membrii primesc cărți gratuite, ghiduri, cursuri de blogging, acces la evenimentele noastre, replici evenimente, cadouri lunare, tricouri, reduceri speciale de călătorie cu economii de bani, precum și multe altele!

În calitate de membru al Nomadic Matt Plus, nu numai că primiți tone de avantaje pentru a vă face călătoriile mai accesibile, deoarece ne ajutați să producem materialul de călătorie complet pe care îl iubiți!

Cel mai bun dintre toate, abonarea costă mai puțin decât cheltuielile prânzului!

Dacă doriți să obțineți acces la această postare (precum și alte 100 de alte articole pentru membri), precum și toate celelalte avantaje excepționale, alăturați-vă Nomadic Matt Plus, precum și începeți să obțineți mult mai multe călătorii astăzi!

Aflați mai multe

Autentificare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *