Locuind în Yangzhou, China


Orașul Yangzhou este setat împreună cu numeroase canale, precum și câteva parcuri minunate, grădini, precum și un oraș vechi excelent. Există numeroase orașe apropiate care pot fi explorate rapid într-un weekend-Suzhou, Wuxi și Nanjing pentru a numi câteva. Metropola extinsă din Shanghai este doar 1,5 ore cu trenul, ceea ce face un weekend distractiv!

Canal frumos, Yangzhou, Chinashady Canal din Orașul Vechi, Yangzhou, Legume Chinalourful. Yangzhou, China
Viața noastră chiar aici, în Yangzhou, este minunată! Am mulțumit numeroase expatri excepționali, pe care acum îi telefon telefon prin telefon. Avem o echipă fantastică de asistenți de mentori chinezi, precum și alți prieteni buni regionali. Este un amestec excelent de oameni din întreaga lume, inclusiv America, Noua Zeelandă, Anglia, Australia, Rusia, Canada, precum și, desigur, China. Săptămânile noastre sunt petrecute în limba engleză mentor timp de 15-20 de ore, verificând noi colțuri ale orașului nostru, lucrând pe site-ul nostru, precum și să stai cu prietenii.

La un eveniment de nuntă cu prietenii noștri buni și asistenții profesorului. Yangzhou, China
Cina este unul dintre lucrurile noastre preferate de făcut. Vom primi un grup imens împreună, precum și vom ieși la un restaurant chinezesc bun pentru o masă. Mâncarea în China este mult diferită de casă. Nu ai cumpăra niciodată o masă doar pentru tine. Ceea ce se întâmplă este că o persoană va lua meniul (de preferință cineva care poate vorbi chineză!) De asemenea, va achiziționa o mulțime de feluri de mâncare pentru întreaga masă.

O parte a alimentelor este mare chiar aici, precum și este implicată să fie împărtășită. Fiecare persoană are un bol, precum și își va folosi betisoarele pentru a -și servi niște mâncare din vasele comunale din centrul mesei. Umplerea noastră cu o serie de mâncare, precum și bea de tone de bere costă aproximativ 6 dolari/persoană. Nu la fel de shabby.

Bucurându -se de un prânz fantastic de casă la casa unui prieten. Yangzhou, Chinaone a celor mai buni vânzători de stradă din Yangzhou, China

În afară de mese de ieșire, viața de noapte din acest oraș este formată din petreceri de acasă, mergând la saloane sau cluburi de noapte, precum și să ascultăm bunul nostru prieten să cânte muzică online. Ne-am bucurat de viața noastră socială chiar aici, precum și am avut norocul să fim invitați la o nuntă chineză-australiană, o petrecere de staggette, întâlniri de casă de casă, plecând petreceri, brunch cu familii chinezești, diverse sărbători de naștere, weekenduri în deplasare De asemenea, imediat ce va fi timpul să sărbătorim Crăciunul cu toți străinii.

Party noapte cu băieții. Yangzhou, Chinaus la nunta prietenului nostru. Yangzhou, China
Nu există niciun tip de teatre de filme în limba engleză chiar aici, așa că descărcăm filme de pe web, precum și le vizualizăm acasă. Nu există piscină, nici o alee de bowling, precum și evenimente sportive. Cu toate acestea, facem mult mai mult așa cum fac localnicii – călăritul bicicletelor noastre în jur, costă timp în parcuri, precum și încercarea KTV (karaoke!) Am tranzacționat în bastoanele noastre de hochei, precum și pucuri pentru rachete de badminton, precum și în păsări. Nu avem o mașină, avem biciclete cu o singură viteză. Mâncăm supă, tăiței sau găluște pentru micul dejun, precum și dormim pe o saltea groasă de 1 inch. O, da, viața este cu siguranță diferită chiar aici, în China.

Bucurați -vă de o zi în parc cu niște prieteni fantastici. Yangzhou, China
Dar cea mai bună parte a Yangzhou este adevărul că nu este nici măcar pe radarul turistului străin. Când ne plimbăm, suntem tratați ca niște stele rock. Toată lumea afirmă salut, toată lumea ne privește cu ochi curioși, precum și atunci când ne deplasăm pe biciclete în jurul nostru, practic ne provocăm greșeli de la oameni care ne plimbă. Engleza nu se vorbește chiar aici, așa că ne ocupăm de chinezii fundamentali pe care i -am învățat, folosind gesturi de mână, precum și atunci când mai rău preocupă cel mai rău, apelăm telefonic un prieten bilingv. Multe dintre „necesitățile” occidentale, precum și confortul nu sunt oferite aici, cu toate acestea descoperim elementele fundamentale pe care trebuie să le facem o masă din casă, dacă vrem.

Tipul nostru de transport. Făcând așa cum fac localnicii! Yangzhou, Chinawenchang GE, giratoriu în Yangzhou, China
Nu am dori să online într -o parte mult mai occidentală din China. Ne place adevărul că suntem câțiva dintre singurii străini de aici. A trăi în Yangzhou în ultimele 5 luni a fost uimitor! Într -adevăr simțim că suntem undeva diferiți, precum și ne bucurăm de fiecare moment. Nu putem aștepta să vedem ce trebuie să ofere următoarele 7 luni.

Bloguri de călătorie din China

Sfaturi de călătorie din China

Îți place această postare? Ia!

Disclaimer: Caprele pe drum sunt un partener Amazon, precum și, de asemenea, un afiliat pentru alți retaileri. Acest lucru implică că facem comisioane dacă faceți clic pe linkuri de pe blogul nostru, precum și achiziționarea fRom acei comercianți cu amănuntul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *