9 piețe locale din Sydney pe care trebuie să le vizitați


Sydney Markets au devenit una dintre cele mai bune părți ale orașului în ultimii ani. Au fost câteva care au mers de zeci de ani despre care toată lumea știe, dar iată 9 piețe locale din Sydney, pe care cu siguranță nu ar trebui să le ratați!

De la piețele Borough din Londra până la un stâlp al satului Hawker din Thailanda, tema comună pe care o veți găsi în toate. Personalitățile și produsele pe care le găsiți în tarabe și bazare din întreaga lume vă oferă cu adevărat un sentiment despre ceea ce este comunitatea locală și în ce se află.

Nu ne -am săturat niciodată să vizităm piețele stradale. De fapt, este unul dintre primele lucruri pe care le căutăm atunci când vizităm un nou loc.

Sydney are propria sa cotă corectă de piețe stradale, cu o gamă uriașă de subiecte și comerț diferite. Dar astăzi, ne uităm la cel mai bun tip de piață: mâncare!

9 piețe locale din Sydney pe care trebuie să le vizitați

1. Piețele sfertului de divertisment

Când: În fiecare miercuri și sâmbătă-9:00-22:00

Unde: Moor Park Entertainment Quarter

Această piață are o selecție largă de produse alimentare de piață internațională de la curry etiopian la crepe francez. Nici măcar nu știam că această piață a existat până când am descoperit din întâmplare într-o miercuri, când am fost în trimestrul de divertisment cu socrii.

2. Piețele Orange Grove

Când: în fiecare sâmbătă -8:00 -1PM

Unde: Orange Grove Public School – Perry St și Balmain RD, Lilyfield

Acasă la cel mai bun rulou de bacon și ou din oraș, datorită rolelor de slănină și ouă ale lui Bowens – deși trebuie să ai răbdare mai târziu în zi; Coada devine destul de lungă. Există, de asemenea, o selecție incredibilă de produse ecologice aici și un măcelar mobil care vinde carne organică de înaltă calitate de la un camion frigorific.

Acesta este un adevărat hub al comunității, copiii alergând și oamenii se întâlnesc să stea. Vibra grozavă aici.

3. Piața fermierilor de transport

Când: în fiecare sâmbătă-8:00-1PM

Unde: 245 Wilson St (Cnr. Codrington St), Eveleigh

Această piață enormă are o gamă uriașă de producători artizanali de top care vând totul, de la unt francez incredibil până la Bush Tucker australian – cum ar fi Currong Comestibles. Această piață este, de asemenea, în cea mai mare parte sub acoperire, așa că este bine pentru zilele ploioase.

4. Piața Balmain

Când: în fiecare sâmbătă-8.30-16:00

Unde: Biserica St Andrews – Darling St, Balmain

Există o alegere bună de mâncare aici, care diferă de la săptămână la săptămână. Există câteva artefacte și haine locale interesante, cărți, bijuterii și meserii. De asemenea, cea mai veche piață din Balmain a pieței Balmain și un punct central al comunității Balmain.

5. Piețele fermierilor BOSTI Beach

Când: în fiecare duminică-9:00-1PM

Unde: Școala Publică Blondi Beach – Campbell Parade, Bondi Beach

Chiar lângă cea mai faimoasă plajă din Australia, piețele acestor fermieri au totul, de la flori și pâine proaspătă până la legume și brânzeturi de fermă. Totul este foarte Bondi, cu acel chic rustic perfect, această suburbie se descurcă atât de bine.

6. Piețele Kirribilli

Când: a 4-a sâmbătă a lunii-8.30-3 pm

Unde: Alfred Street South (lângă podul portului), Milsons Point

Sub arcadele podului portului și ieșiți pe iarba parcului, veți găsi meșteșuguri artizanale și artă, bunuri noi și second -hand și o mulțime de opțiuni alimentare aici. Este o piață mare în aceste zile – a crescut de la începuturile sale umile în 1976, când erau doar câteva standuri în curtea din spate a centrului de cartier local.

7. Piața fermierilor Manly

Când: În fiecare miercuri și duminică-8:30-2-pm

Unde: Manly Plaza de pe Sydney Road și Raglan St, Manly

O piață proaspătă minunată plină de flori, mâncare și legume proaspete, veți găsi aici tot felul de mâncare de la târgul vegan crud la Raclette. Și toate la sunetele oceanului salutând nisipurile de pe plaja bărbătească.

8. Piața Surry Hills

Când: 1 Sâmbătă a lunii-7:00-16:00

Unde: Crown St și Collins St, lângă Hotelul Clock, pe Shannon Reserve, Surry Hills

Acesta este mai mult despre clobber și meșteșug decât mâncare și băuturi răcoritoare, dar există întotdeauna un stand de gozleme turcesc omniprezent, iar hotelul cu ceas este un boozer grozav. Aceasta este una dintre acele experiențe culturale care au sensul uneia dintre cele mai neînțelese suburbii din Sydney.

9. Piețele de pește din Sydney

Când: Luni-7:00-16:00, vineri-7:00-17:00

Unde: Bank St și Pyrmont Bridge Road, Pyrmont

Unul dintre cele mai nebunești locuri alimentare din Sydney, dar una de experimentat, piețele de pește sunt doar pline de opțiuni delicioase de fructe de mare – îmi place caracatița pentru bebeluși de grătar de la Peters. Cumpărați -vă mâncarea, apucați o sticlă de vin din magazin în timp ce este gătită, apoi îndreptați -vă afară pentru a mânca în frescă. Urmăriți doar căruia înfometați pescărușii și pelicanii lacomi.

Există, de asemenea, un restaurant Yumcha foarte bun la etaj, dacă doriți o masă mai relaxantă. Deschis în fiecare zi 11:00-3 pm (ora 10:00 în weekend), apoi 17:00-10.30 pm.

Primă

Piețele de vineri din Chinatown

Când: în fiecare vineri-16:00-11:00

Unde: Dixon Street, Chinatown

Nu puteți include piețele de noapte din Chinatown în această listă. Se pare că am fost transportați înapoi pe străzile din Kowloon decât o suburbie din Sydney City. Cu eFoarte, de la jucării amuzante, lumini intermitente și accesorii pentru telefonul mobil până la standuri delicioase de mâncare mirositoare din toată Asia de Sud -Est, acest loc este foarte distractiv.

Aveți o piață preferată la care doriți să mergeți? Unde este cea mai bună piață alimentară pe care ați vizitat -o vreodată? Există o piață din Sydney pe care credeți că ne -a lipsit? Spune -ne în comentarii!

Imagini ale doamnei Romance și amabilitatea paginilor de Facebook ale locurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *