Faceți cunoștință cu Richard Done of John Wallace Wines – noul tânăr al Hunter Valley de pe bloc


beneficiar al Star Rising Hunter Valley, precum și Young Gun of White Wine Awards, precum și cu nume de pe CV -ul său precum Scarborough Wines, Thomas Wines, Hunter’s Dream Estate, precum și în prezent, Bimbadgen, a fost doar o chestiune de timp înainte ca Richard să facă propria sa etichetă.

Valea Hunter este cea mai veche regiune a vinului albă din Australia, unde strugurii cresc și în câteva dintre cele mai vechi soluri din țară. Este o regiune care se află la câteva dintre cele mai vechi națiuni, precum și cele mai lungi vinării-instituții adevărate ale industriei.

Dar asta nu indică faptul că nu există noi vinării tinere de pe teren aici.

La fel cum mugurii de pe viță de vie încep să arate, așa că Richard a făcut (pronunțat ca „ton”, nu „tun”) și -a lansat primele sticle din noul vinar John Wallace Wines.

Aceste primele două sticle, Maggie – un amestec alb, precum și Juju – un Nouveau Shiraz, arată respingerea în pasul lui Rich la începuturile interesante ale ceea ce este sigur că va fi o vină pilon a regiunii.

L-am mulțumit pe Rich la un prânz pre-concert pentru ziua excepțională a lui Bimbadgen pe Green, unde mi-a povestit despre deschiderea vinăriei sale, precum și despre prima lansare pentru prima versiune pentru John Wallace Wines.

Maggie-Floral, fructat, precum și mai tânăr pe nas, cu, cu arome ascuțite, uscate, precum și mai degrabă crescute de piersică albă, mere ecologică, precum și o prăjire ușoară.
Juju – luminos, precum și corp mediu – oferte mari de coacăze roșii, precum și fructe înainte. Bine echilibrat, precum și extrem de potabil.

10 preocupări cu Richard făcute de John Wallace Wines

1. Când ați ales că ați dorit să vă conduceți propria vină – sau a fost întotdeauna pe cărți pentru dvs.?

Am examinat cu adevărat afacerile, direct din instituție din Sydney. În timpul acestui program, am avut un subiect de curriculum suplimentar numit Aprecierea vinului alb (UNI Stagortae Life – Haha).

În timpul acestui lucru, a trebuit să potrivesc mâncarea, precum și vin, Apple Tarte Tatin, precum și un vin de desert. Am fost suflat de exact cât de bine au cântat împreună. A fost ca un moment de bec.

De atunci mi -am dorit întotdeauna să fiu în vin.

Povestea scurtă, am fost în Marea Britanie timp de trei ani, lucrând în vânzări, degustări, precum și logistică în vin, a venit casă, precum și am dorit să descopăr meșteșugul de a face vin, a început cu Scarborough pentru o sarcină vintage timp de aproximativ șase săptămâni în urmă în 2008, precum și niciodată nu a plecat.

În cele din urmă, am examinat un maestru în știința vinului alb, precum și viticultura. Destul de mult după prima mea epocă am înțeles că asta mi -am dorit să fac.

Imagine de MJK Creative

2. Mă aștept ca Covid să -și producă propriul set de probleme pentru a începe o nouă vină. Cu toate acestea, de ce alte dificultăți ați trebuit să scăpați până acum?

Prima dificultate este să obțineți respect de la semenii dvs., precum și de partea consumatorului. Acesta este drumul lung de a descoperi, precum și de a pune în aplicare, de rețea, precum și de ascultare, în timp ce încearcă să obțină câteva alergări pe tablă, în ceea ce privește premiile sau doar stilurile oamenilor le place să bea.

Sunt extrem de norocoasă pentru cei doi mentori pe care îi am, fiind Ian Scarborough, precum și Andrew Thomas.

În al doilea rând, fie ieșind complet pe cont propriu, fie, în cazul meu, comandând un respect suficient din partea angajatorului meu pentru a începe un loc de muncă sau un entuziasm, precum și un proiect inovator. Sunt extrem de norocoasă.

Îmi poziționez vinurile pentru a fi diferite decât cele ale lui Bimbadgen sau, dacă nu, extrem de mult din podgorii diferite. Vrem cu adevărat să ne spunem propria poveste.

3. Ați ajutat unele vinării absolute ale Hunter Valley – precum două dintre preferatele noastre Bimbadgen, precum și Scarborough. Care sunt amintirile tale cele mai îndrăgite de a lucra în industria vinului alb?

În fiecare zi este simplu să te dai jos din pat, precum și să mergi la muncă atunci când entuziasmul tău este la fel de mult treaba ta.

Amintirile mele cele mai îndrăgite ar trebui să fie câteva dintre generozitatea arătată de Ian Scarborough, precum și de Andrew Thomas, cu vinurile extraordinare pe care le -am băut sau restaurantele uimitoare pe care le -am mâncat, precum și oamenii pe care îi satisfac pe parcurs.

Câștigarea premiilor White Wine este întotdeauna o pată minunată pe spate, cu toate acestea, în toate amintirile mele cele mai îndrăgite sunt cele, inclusiv colegii mei, care sunt la fel și colegii mei. Toți am folosit pentru a juca rugby pentru roșii Pokolbin, 95% din industria vinului alb. Am avut câteva momente fantastice, precum și am jucat și un rugby destul de grozav.

4. Când începeți o linie de vin alb, o faceți vreodată cu o împerechere sau o circumstanță specifică în minte?

Abordarea mea cu privire la realizarea vinului alb este dacă nu pot bea o sticlă pentru mine, nu vreau să fac acel stil de vin.

Cred întotdeauna despre locul unde și când vinurile mele vor fi beat, precum și despre ce se vor împerechea aceste vinuri. Afirmând acest lucru, vinurile mele sunt mult mai mari bazate pe circumstanțe decât împerecherea specifică a alimentelor. Cu toate acestea, am întotdeauna în spatele capului: La naiba, asta ar merge bine cu asta.

Îmi place să pot juca chimist la fel de bineManipulează gustul oamenilor, precum și senzorii pentru a -mi face plăcere în vinurile mele, precum și pentru a le lua într -o călătorie în timp ce le bea.

5. Care este partea ta iubită a procesului de vinificație?

Îmi place recolta. Da, este solicitant pentru mine, precum și pentru familia mea, cu toate acestea, atunci când vedeți toată munca dvs. dificilă pe tot parcursul anului – sau câțiva ani uneori – să vă reuniți, precum și să ajungeți într -un coș de alegere, pregătit să înceapă să fie făcut în vin alb (din struguri).

Este o perioadă atât de incredibilă în vină, atât de multă energie (și nebunie) se întâmplă.

Cred că orice individ care dorește să înțeleagă cu adevărat vinul alb trebuie să facă o epocă atunci când este în viața lor.

Imagine de MJK Creative

6. Ca și conceptul de a numi vinăria după bunicii tăi, precum și primele vinuri din soiul tău după bunicile tale. Ei trebuie să fi avut un efect mare asupra vieții tale – au avut o influență cu calea ta spre a fi vinificator?

Mulțumesc, numele meu complet este, de asemenea, Richard John Wallace, așa că este o oda pentru bunicii mei, în timp ce, de asemenea, sunt conectate instantaneu cu mine.

Nu pot afirma că au avut un efect important asupra mea fiind vinificator, cu toate acestea, ei sunt siguri că au motivat gospodăria, precum și apartenența, precum și asta încercăm să înfățișăm cu povestea noastră despre John Wallace Wines.

Vrem ca oamenii să găsească de -a lungul și să facă parte din călătoria noastră, precum și din poveste.

Bunicii mei au avut un efect extrem de mult asupra cine sunt; Ne -au învățat întotdeauna să visăm, precum și am putea fi orice.

7. Care a fost motivația din spatele etichetelor de vin alb? Cine este surferul, precum și fotbalistul?

Surfer este eu, precum și fotbalistul este partenerul meu, Beth. Acesta este primul nostru fragment în noi încercând să spunem o poveste despre ceea ce facem, precum și să ne place să facem.

Beth este un fotbalist extraordinar, precum și îmi place să surfing. Aceasta va fi o varietate care evoluează cu mult mai multe schițe pentru a găsi pe mult mai multe etichete de vin alb pentru diferite stiluri de vin.

Acesta va fi înțeles ca gama noastră de schițe. Artista este designerul nostru grafic Megan de la MJK Creative, ea este minunată. Cine înțelege cine poate apărea ca artist pe acestea în viitor?

8. Maggie, precum și Juju sunt vinuri superbe, însă, așa cum ați spus, sunt vin cu băutură ușoară. Vei fi sau lucrezi la vinul alb care va fi pivnitat sau un vin alb mai îndrăzneț, unde te -ai amplificat structura?

Da, Maggie, precum și Juju, sunt menite să fie pline de viață, precum și stiluri de băut simple, simple.

Cu toate acestea, avem un Chardonnay de rezervă în cel mai bun stejar francez în prezent, noi, precum și mai vechi, precum și se datorează lansării la jumătatea lunii decembrie.

Aceasta va fi versiunea mea de instituție veche mare, unt, cu stejar amplu, precum și nou-școală, condusă, mineral, precum și funky. Acest Chardonnay provine dintr -o uimitoare proprietate rezidențială sau comercială în apropiere de Denman, aceasta este o clonă a lui Chardonnay care mi -a plăcut întotdeauna (Bernard 95). Abia aștept să vă aduc asta.

Al doilea pe care îl avem pentru lansare în decembrie este Shiraz -ul nostru. De asemenea, acest lucru se maturizează frumos în stejarul francez nou, precum și în vechi, precum și în toate reperele unui Hunter Valley Hunter Shiraz.

Fructul pentru acest shiraz este din blocurile apreciate de la Pokolbin Estate, unde o mulțime de alte mărci fac vinuri de la 60-100 USD/sticlă.

Începem de la 45 de dolari/sticlă, deci o afacere pentru această epocă, precum și nu va dura mult timp.

9. Care sunt planurile tale pentru alte versiuni? Ce urmează pentru John Wallace Wines?

Avem câteva concepte în conductă, precum și câteva încercări pe care le -am efectuat deja. Unul care va fi în viitorul apropiat este un fel de roze.

Încerc să împing limitele cu vinurile noastre, așa că acesta poate fi ceva care să poată angaja din nou consumatorii, precum și să îi facă să se preocupe de ceea ce au băut întotdeauna, în timp ce se distrează cu asta.

10. Unde este cea mai bună locație pentru a -ți obține vinul?

În această etapă, Lockdown Covid, cu adevărat funcționăm online. Avem de gând să împingem în restaurante, precum și magazine de sticle, să ne bucurăm de această zonă pentru o ușă de pivniță sau o unitate de degustare, inclusiv câteva dintre celelalte mărci de vin alb mult iubite.

Consultați Johnwallacewines.com.au sau trimiteți un e -mail la hello@johnwallacewines.com.au pentru orice tip de întrebări.

Sunt mereu pregătit pentru un chat, precum și pentru a face legătura cu cât mai mulți oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *