De cât timp au fost băuturi mixte? Istoria băuturilor mixte


băuturi mixte a fost în jur de mult timp surprinzător de mult timp – cu toate acestea nu a fost întotdeauna biți umbrele de hârtie, precum și ochelari Tiki. Iată o scurtă istorie de cocktail -uri.

Istoria băuturilor mixte este un mister complex. Oamenii au speculat despre asta aproape la nesfârșit, având în vedere că începutul anilor 1900, cu toate acestea, încă nu elimină cu exactitate unde sau când a fost făcută prima băutură mixtă.

Nici măcar nu înțelegem cu adevărat de unde a venit cuvântul „cocktail”, precum și de ce a fost obișnuit cu un tip specific de băutură.

Unii afirmă că cuvântul provenea de la un post din ziar din 1806, tip Upstate New York. Alții afirmă că a provenit dintr-o lucrare din Vermont în 1803. Alții au descoperit dovezi ale unei pânze de londone care se referă la o „coadă de cocoș” într-o piesă satirică care sugerează-poate-că William Pitt cel mai tânăr a băut un medicament pentru colic equin.

Există și altele care afirmă că cuvântul provine din „coquetier” francez – care indică „ceașcă de ou”, care a fost utilizată în mod obișnuit pentru măsurarea spiritelor.

Cel puțin toată lumea pare a fi încântată de sensul cuvântului – oriunde ar fi venit din – în echilibru, precum și de depozitul columbian în 1806, numind băutura mixtă un „lichior stimulant compus din orice tip de zahăr, apă ca precum și mușcături ”.

Dar, în afară de etimologia sa, iată o istorie aspră a băuturilor mixte, precum și a băuturilor care au crescut, precum și a scăzut cu vârstele:

Istoria cocktailurilor

1500 -1700 -o dană pe mare

De când Marina Britanică își va plăti marinarii în rații de rom, precum și Grog (un amestec de rom, precum și apă), câinii de mare vechi, precum și pirații din secolul al XVI-lea au stabilit un tip de proto-cocktail.

Amestecând romul lor cu citrice, precum și alte fructe tropicale, zahăr, ceai, precum și condimente, marinarii au produs primul pumn de rom. Au făcut acest lucru în principal pentru a plictisi gustul a ceea ce ar fi fost un rom destul de dur.

Când s -au întors în casă în uscat, tipul mării a introdus (și ideal rafinat) acest pumn în ceea ce ar putea oferi publicanii la barul hanului lor, precum și la taverne.

La sfârșitul anilor 1700 – 1800 – Slings industrial, precum și surs

Fără timp (sau poate bani) pentru băuturi atât de sofisticate precum loviturile anterioare, oamenii din epoca industrială timpurie au contat pe băuturi mai scurte și mai rapide.

Gin, precum și probe de brandy – un amestec de băuturi spirtoase, zahăr, precum și citrice – au preluat. Gin Sling, de exemplu, este destul de mult doar că, precum și Amoretto Sour este o replică precisă a băuturilor din acele vremuri.

Aceste băuturi au fost, de asemenea, un singur serviciu, care păreau să se potrivească noii naturi capitaliste din Anglia industrială, America, precum și Europa.

1800, precum și începutul anilor 1900 – o revoluție mixtă a băuturii

Aceasta este epoca de aur a cocktailurilor. Oamenii experimentau mult mai mult, precum și mai multe, lucrurile noi ieșeau din baruri, precum și barurile în sine ajungau să fie celebre.

Au fost publicate cărți, ofertele de bar au fost vedete în propriile drepturi, precum și aceste noi creaturi numite „celebrități” s -au sorbit pe actualul lucru pe care să -l găsească de la un agitator din Boston.

Graba de aur a Australiei în anii 1860 a produs o piață de costuri pentru luxuri precum șampania franceză, precum și whisky -ul Scotch. Sherry Cobbler – o dezvoltare americană de sherry, gheață, zahăr, precum și fructe – a fost o ofertă uriașă în Oz în acest moment.

A avea o băutură răcită a fost un indiciu al bogățiilor, deoarece gheața era o astfel de marfă, bogații având blocuri de gheață semnificative importate din Canada.

De -a lungul Pondului, americanii se bucurau de influențe europene din partea noilor lor migranți. Vermouth a sfârșit prin a fi proeminent, precum și a început să intre în băuturi precum vechiul modă – doar whisky, precum și mușcături – pentru a ajunge să fie un Manhattan, care adaugă o notă de minunate Vermouth.

1920 – 1940 – Interzicerea, precum și continentul

1920 Catastrofă ortografiată pentru mișcarea de băuturi mixte din SUA. Al 18 -lea amendament al președintelui Woodrow Wilson pentru interzicerea alcoolului l -a văzut pe Lushes înfiorătoare atât pentru Cuba, cât și pentru Mexic, precum și cu acesta a venit întoarcerea romului la fața locului, precum și apariția Tequila, precum și a lui Mescal.

Datorită apropierii de granița SUA, Tijuana-anterior un mic sat mexican non-descript-a crescut de multe ori populația sa din 1920.

Licitarile de baruri din afara muncii au părăsit America în răsfoirea muncii în Europa. Dându -și abilitățile pe continent, acești mixologi au găsit deliciile lui Chartreuse, Absinthe, precum și ale Program Campari. Băuturi precum Negroni au apărut.

1950 – 1960 – Generația de băuturi mixte

Datorită cifrelor de cultură proeminente precum James Bond, pachetul de șobolan, precum și Bette Davis, băutura mixtă a crescut în popularitatea sa. Lucruri precum ora de băutură mixtă, sărbătorile de băuturi mixte, precum și – cu ele – moda, precum și mâncarea au ajuns să fie o parte semnificativă a mișcării.

Martinis, Gimlets, Tom Collins și Manhattans au fost toate cumpărăturile zilei. Toți bărbații extrem de nebuni.

1970- mijlocul„80 – psihedelie, precum și senzaționalism

Anii ’70 nu au fost grozave pentru industria de băuturi mixte. Meșteșugul din ultimii 200 de ani a fost trecut cu vederea, precum și în schimb, oamenii au mers pentru culori acide de iluzii albastre, băuturi mixte ecologice strălucitoare, precum și coșmaruri zaharoase create de om.

1980, precum și anii ’90 – o renaștere … un fel de

Luminile strălucitoare din deceniul precedent s -au întunecat, precum și în schimb, băuturile bogate, precum și băuturile cremoase precum Brandy Alexander au fost un succes.

Deși nu este metoda scurtă, ascuțită, precum și elegantă, din anii ’50, cel puțin aceste băuturi mixte au văzut unele arome adecvate, precum și echilibrul revenind în băuturi.

2000 – Spiritele dificile, precum și imaginația revenind

Noul mileniu a înregistrat o modificare autentică la metoda lucrurilor utilizate pentru a fi. Oamenii au încetat să se desprindă de spiritele dificile, precum și au început să se bucure de adevărata aromă a unui martini bine lucrat sau de modă veche.

Aprecierea pentru un barman calificat s -a întors, precum și mixologi și -au întins picioarele în noua epocă a invenției, îndrăzneț, precum și clasa din spatele barului.

2010-Astăzi-lot mic, meșteșuguri, precum și dop

În aceste zile, clienții cer mult mai mult, precum și mult mai mult din cocktail -ul lor. Nu numai că băutura trebuie să fie frumos echilibrată, garnisită creativ, precum și servită în îmbrăcăminte elegantă, ci vrem să înțelegem mult mai multe despre spiritele implicate.

De unde vine ginul sau whisky -ul? Cine o face? Exact cum o fac? Este un produs intern? De ce barmanul a selectat acest spirit peste alții în bar?

Există acum o sofisticare specifică pentru băuturi mixte, țările de pe glob creând mult mai mult, precum și mult mai multe spirite speciale extraordinare. Există un sentiment de patriotism în jurul spiritelor artizanale care a pus un accent interesant în istoria cocktailurilor.

Aromele sunt reglate bine, precum și personale, precum și arată nu numai distilatorul, cu toate acestea, la fel și locul în care au fost făcute. Scena australiană a spiritelor artizanale este din ce în ce mai puternică în fiecare zi.

Mult timp pe care această epocă de băuturi mixte rafinate va continua!

Dacă doriți un pic mai multe informații despre istoricul cocktailurilor, trebuie să inspectați acest articol. Dificultate extrem de distractivă pentru dezacordul puternic păstrat împotriva băuturilor mixte au luat naștere din America. Scriitorul este ferm că sunt în Anglia!

Există vreun tip de fapte despre istoria băuturilor mixte pe care doriți să le adăugați? Ce vârstă de băuturi mixte este preferata ta? Spune -ne în comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *