Mâncarea cu Bit Italia, precum și Chinatown cu excursii Ahoy


Kate aventuroasă este formată din legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție cu aceste link -uri, voi face o compensație fără cheltuieli suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Când m -am invitat să mă alătur unei excursii alimentare cu Bit Italia din New York, precum și cu Chinatown, am fost extaz – oricât de puțin sceptic.

Nu este Bit Italia o capcană gigantică de vacanță? Am crezut. Între timp, dacă încercați să găsiți autenticitate, nu ar trebui să părăsiți Manhattan în întregime, precum și să vă îndreptați spre Bronx, precum și Flushing?

Am gresit. Mica Italia poate fi umplută cu o mulțime de restaurante de prostie; Chinatown, mai puțin. Dar există o mâncare remarcabilă ascunsă chiar aici, dacă înțelegeți unde să arătați.

Și Alana înțelege exact unde să privească.

Alana este proprietarul Ahoy New York Food Tours. De ani buni, este specializată în excursii alimentare din Bit Italia, precum și în Chinatown. În 2008, a făcut un salt și a început Ahoy Tours, folosind excursii alimentare proprii. Aceasta este zona ei, precum și da, își face cumpărăturile alimentare aici!

Ceea ce mi -a plăcut la această excursie a fost că era vorba despre mâncare, cu toate acestea, de asemenea, a existat atât de multe despre istoria experienței imigranților italieni, precum și a experienței de imigranți chinezi în New York. Acestea sunt, desigur, comunitățile cărora imigranții au aglomerat.

Prima parte: Bit Italia

Prima noastră oprire a fost o lecție pentru mine. Oricât de mult sunt un prosciutto-file, nu am înțeles niciodată că există două tipuri de prosciutto: prosciutto di Parma, comun, precum și o mulțime de celebre, precum și prosciutto San Daniele, care provine din regiunea de nord-est a regiunii Friguli in Italia.

San Daniele Prosciutto a fost oferit astăzi pentru noi. Este mai întunecat, precum și un pic mai sărat decât Prosciutto di Parma, precum și cele mai bune au avut plăcere în jurul unei bucăți de mozzarella proaspătă nesaltată.

Am continuat apoi să probăm câteva brânzeturi diferite, comparând brânza de oaie, precum și brânza de vacă cu oferte mari de baas, precum și Moos, apoi ne -am făcut metoda peste stradă pentru a încerca niște patiserie.

Fiind italiană, sunt extrem de sever în privința canolisului. Cea mai mare parte a mea provin din brutării din suburbiile pe care bănuiesc că le -au avut de mafie. Acest lucru? Nu este cel mai bun pe care l -am avut vreodată, oricât de frumos.

Partea a doua: Chinatown

Prima noastră oprire în Chinatown vecin a fost cu adevărat pentru mâncarea thailandeză! Am prelevat câteva feluri de mâncare, apoi ne -am mutat într -un parc. Opera chineză a jucat în fundal în timp ce am mâncat cea mai gustoasă carne de porc, precum și găluște de arpagic pe care le -am gustat vreodată. Atat de bun.

Și cupcakes!

Am renunțat la o brutărie care face cupcakes cu ingrediente orientale neobișnuite. În meniul nostru? Cupcakes Lychee cu îngheț de lychee. Scrumptious. Celelalte arome ale acestora includ susan negru, fasole roșie, precum și ceai de iasomie.

Dar piesa de rezistență a fost degustarea noastră finală: un rulou de ou autentic.

Știu, ce ar putea fi atât de interesant pentru un rulou de ou? Am avut aproximativ un milion dintre ei, niciunul dintre ei extrem de memorabil. Sunt mâncarea de umplutură care însoțește carnea gustoasă a platoului Pu-Pu, precum și mâncați în principal la 3 dimineața, după o noapte sălbatică, în timp ce rugați chelnerița să toarne bere în ceainic.

Uită -te la acel lucru minunat. Acum, acesta este un rulou de ou! Și a fost absolut delicios. Nu pot să cred că așa are gust funcțiile de ou autentice!

De -a lungul turneului, Alana ne -a oferit sugestii de restaurant – de la „bun” (ca și în mers acolo, precum și să ne bucurăm de el) până la „mediu” (ca în prevenire ca ciuma). De asemenea, am primit vouchere la toate magazinele, precum și la restaurantele pe care le -am verificat în acea zi, precum și Sarah, precum și am ales câteva mozzarella proaspătă pentru mai târziu.

Sunt atât de încântat încât am descoperit metoda mea în acest turneu! Există o mulțime de mâncare autentică, precum și gustoase în comunitățile turistice din Bit Italia, precum și Chinatown. Data viitoare când elegant niște prosciutto sau găluște, înțeleg cu exactitate unde să privesc.

Multe mulțumiri Ahoy New York Food Excursions pentru turul gratuit. Toate opiniile, ca întotdeauna, sunt ale mele.

Obțineți actualizări prin e -mail de la Katenever Miss a Post. Dezabonați -vă oricând!

PrenumePrenume
Ultimul nume de namelast
E -mailul dvs. e -mail
Trimite

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *