O viață de speranță și regret


Postată: 12/12/18 | 12 februarie 2018

Este ușor să te pierzi. Să te uiți în jur și, dintr -o dată, să te întrebi cum ai ajuns aici – și de ce pare atât de departe de locul în care ai crezut că vei fi. Ce rând greșit ai luat? Mai este timp să te întorci și să începi din nou? Să fii persoana pe care ai vrut să o fii? Să faci lucrurile pe care vrei să le faci?

Într -o zi devine un an, care se transformă rapid într -un deceniu. Înainte de a -l cunoaște, te afli la kilometri de viața pe care ți -ai imaginat -o.

„Mâine”, îți spui. „Mâine, voi rezolva lucrurile.”

Dar mâine vine și merge și continuați pe aceeași cale, prins în râul care se ridică care este viața.

Citirea intrărilor pentru concursul meu de călătorie rotund-world a adus regret în fruntea minții mele. Am văzut atât de mult de la străinii care au intrat; Străinii care și-au turnat inima spre mine despre pierderi, dureri, suferință, vise snovate și a doua șanse.

Cu toate acestea, sub toată îngrijorarea, regretul și tristețea, a existat speranță.

Dorința unui nou început. O șansă de a fi persoana în care doreau să fie; să găsească scopul în viața lor; Pentru a scăpa de un viitor pe care nu -l doreau – dar unul care s -a simțit atât de inevitabil.

După cum a spus scriitorul și bloggerul Cory Doctorow, „Îți trăiești propria tambur Blooper și experimentezi tamburul evidențiat al tuturor celorlalți.”

Când întrebați oamenii de ce vor să călătorească în lume și 2.000 de oameni se întorc cu povești care se termină cu o versiune de „pentru a începe proaspăt”, vă aduce această realizare aparentă, dar uitată.

Viața mea este un câmp minier de regret – atât mare, cât și mic: regret de a nu călători mai devreme, de a petrece prea mult, nu a devenit niciodată fluent într -o limbă străină, nu a studiat niciodată în străinătate, lăsând o anumită relație să alunece, fără să rămână în contact cu prietenii, Nu economisesc mai mult, nu mișc mai încet și nu -mi urmăresc intestinul.

Apoi, există regretele de zi cu zi-lucruri precum să nu-mi închid computerul cu 30 de minute mai devreme sau să citesc mult mai mult sau să așez mai mult cartofii prăjiți mai mult. Există numeroase regrete.

Gândindu -ne la propriile noastre probleme, uităm de obicei că toată lumea din jurul nostru își combate propriile bătălii interioare. Că gazonul nu este niciodată cu adevărat mai verde.

Asta atunci când cineva este înnebunit la tine în magazinul alimentar, scurt cu tine la birou sau îți trimite un e -mail urât, trolling, ei, ca tine, se ocupă de demonii lor interiori.

Ei, ca și tine, se gândesc la a doua șansă, la ocazia ratată și la visele neîmplinite.

Am fost învățați de societate să evităm „o viață de regret”. “Fără regrete!” este mantra noastră. Dar cred că regretul este un motivator puternic. Este un profesor, un manual pentru o viață mai bună.

Regretul ne învață unde am greșit și ce greșeli să evităm din nou.

Citind aceste înregistrări inițial m -a cântărit. Nu m -am putut abține să nu mă gândesc: „Există o mulțime de oameni nefericiți acolo.”

Dar, cu atât mai mult m -am gândit la asta, cu atât mai mult mi -am dat seama că nu sunt nefericiți.

Da, a existat regret, durere și tristețe în aceste înscrieri la concurs – dar au existat și multă speranță, determinare și energie. Acești participanți nu mergeau să se înalțe în regret. Căutau o modalitate de relocare înainte. S -au simțit inspirați, motivați. Numeroși au promis că, indiferent de rezultatul intrării lor, au fost identificați pentru a face o schimbare.

Două mii de oameni au spus: „Nu din nou!”

O „viață de regret” implică că ai trăit de fapt.

Regretul, se dovedește, este cel mai bun motivator al vieții.

Cum să călătorești lumea cu 50 de dolari pe zi

Ghidul meu cel mai vândut de hârtie din New York Times pentru călătoriile mondiale vă va instrui cum să stăpâniți arta călătoriei, astfel încât să ieșiți de pe calea bătută, să economisiți bani și să aveți o experiență de călătorie mai profundă. Ghidul dvs. de planificare A -Z pe care BBC l -a numit „Biblia pentru călătorii cu buget”.

Faceți clic aici pentru a afla mult mai multe și începeți să o citiți astăzi!

Rezervați -vă călătoria: sugestii și trucuri logistice
Rezervați -vă zborul
Găsiți un zbor cu costuri reduse folosind Skyscanner. Este motorul meu de căutare preferat, deoarece caută site -uri și companii aeriene de pe glob, astfel încât să știți întotdeauna că nu este lăsată nicio piatră neîngrijită.

Rezervați -vă cazarea
Vă puteți rezerva pensiunea cu Hostelworld. Dacă doriți să rămâneți în altă parte decât o pensiune, utilizați Booking.com, deoarece acestea returnează în mod constant cele mai accesibile tarife pentru casele de oaspeți și hoteluri.

Nu uitați de asigurarea de călătorie
Asigurarea de călătorie vă va proteja împotriva bolilor, vătămărilor, furtului și anulărilor. Este o protecție extinsă în cazul în care orice nu merge bine. Nu plec niciodată într -o călătorie fără ea, deoarece a trebuit să o folosesc de nenumărate ori în trecut. Companiile mele preferate care oferă cel mai bun serviciu și valoare sunt:

SafetyWing (best for everyone)

Asigurați -mi călătoria (pentru cei de peste 70 de ani)

Medjet (for additional evacuation coverage)

Ready to book Your Trip?
Check out my resource page for the best companies to use when you travel. I list all the ones I use when I travel. They are the best in class and you can’t go wrong using them on your trip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *