TNN: Exact cum să călătorești solo, totuși nu fi cu adevărat singur


Hei toată lumea,

Ai dorit vreodată să călătorești solo?

Îți faci griji exact cum te vei face prieteni? satisface oamenii?

Îngrijorat dacă va trebui să -ți petreci întreaga călătorie vorbind cu tine?

Nu trebuie să fie cazul!

Când am ieșit în prima mea călătorie solo, am fost fascinat de Metoda Planul bugetar Rackpacking părea un rit de trecere. Un obicei de a produce o experiență de călătorie unică, precum și de a împărtăși o înțelegere a backpackerului care este transmisă de la călător la călător de -a lungul mai multor ani.

Jo …

Hei! Îmi pare rău să întrerup, dar ….

Se pare că te-ai împiedicat de un articol numai pentru abonați!

(Deja membru? Conectați -vă aici.)

Acest articol este doar pentru membrii Nomadic Matt Plus! NM+ este singurul program al membrului nostru care oferă vizitatorilor ca tine să obțină acces la postările de blog bonus. De asemenea, membrii primesc cărți gratuite, ghiduri, cursuri de blogging, acces la evenimentele noastre, replici de evenimente, cadouri lunare, tricouri, reduceri speciale de călătorie cu economii de bani, precum și multe altele!

În calitate de membru al Nomadic Matt Plus, nu numai că primiți tone de avantaje pentru a vă face călătoriile mai ieftine, cu toate acestea ne ajutați să producem materialul aprofundat de călătorie pe care îl iubiți!

Cel mai bun dintre toate, abonarea costă mai puțin decât cheltuielile prânzului!

Dacă doriți să obțineți acces la acest articol (precum și la alte 100 de articole numai pentru membri), precum și toate celelalte avantaje uimitoare, alăturați-vă Nomadic Matt Plus, precum și începeți să vă scoateți mai mult din călătorii astăzi!

Aflați mai multe

Autentificare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *