Petrecerile de lansare, sărbătorile de Crăciun, precum și un tur al unei fermă de tei de deget nativ


Silly Sezonul a început cu adevărat din decembrie și -a deschis ușile. Poate mai mult în acest an decât orice alt tip de altul. Cu siguranță, compensarea timpului pierdut în afară de blocaje, precum și restricții de călătorie.

Într -adevăr, săptămâna aceasta, am fost la mai multe sărbători, precum și la funcții, am făcut mai multe socializări, precum și călătorii decât orice alt tip de alte perioade din martie 2020!

Cina cu colegii, se lansează Super-Yacht Celebration, noi baruri, precum și distilerii, care încep, precum și prima dintre (sperăm) multe sărbători distractive de Crăciun-sfârșitul anului 2021 merge pentru acea imensă bandă.

Sperăm să vă bucurați de această ediție.

Cheers – Jim & Christina xx

Nu este o metodă slabă pentru a începe săptămâna: băuturi, precum și cină cu dragul nostru amic Anton. Suntem la Ash Street Cellars din oraș. Un Negroni fin, mâncare fantastică, precum și – a programului – și mult mai bine companie.

Este atât de grozav să vezi că CBD începe să se lase încă o dată chiar aici, în Sydney. Lucrurile au fost la fel de bine aici, la fel de mult timp.

Este posibil să fi fost un pic la fel de exagerat de cina de aseară. Este posibil să fi fost chiar mai multe sticle de vin comandate după masă decât a fost cu adevărat necesar, însă este în regulă.

Suntem la Euforia Cafe din Balmain încercând să revendicăm un pic de sănătate – cred că Christina primește un impuls de endorfină de la acest câine superb.

Mă bazez mai mult pe burgerii excelenți ai Euforiei, precum și nu mă dezamăgesc. Burgerul meu de păsări la grătar (slănină suplimentară, desigur) este exact ceea ce este necesar. La fel ca și cheeseburgerul Christinei dispare aproape la fel de repede.

Aceasta este metoda de a trece peste gripa de băutură mixtă.

În această după -amiază, descoperim despre un concept nou extrem de fascinant. Aceasta este sărbătoarea de introducere pentru festivalul inaugural Sydney Super Yacht, pregătit să înceapă chiar în prima zi a anului 2022.

Prezentarea acestuia este dr. Jerry Schwartz – proprietarul părții din Sydney Sea Planes, precum și care a susținut, de asemenea, acest festival. Într -adevăr, acest lucru este în Empire Lounge, restaurantul, precum și zona de evenimente a renumitului port de avion al mării, în creșterea golfului.

Este un anunț interesant, anunțând multe iahturi superbe superbe private din întreaga Australia, precum și din lume, precum și motivând turismul mult necesar pe țărmurile noastre.

Sărbătoarea se desfășoară de la 1 ianuarie 6 ianuarie, precum și nu sunt doar proprietarii super-iahturi care se vor putea bucura de festivități.

Alături de evenimente, precum și de divertisment la Sofitel Sydney Darling Harbour, există picnicuri gourmet pe Insula Shark Planned, un catamaran de sărbătoare cu o piscină plutitoare de care oamenii pot face croazieră în jurul portului, precum și băuturi mixte, precum și funcții de care să se bucure la la Empire Lounge chiar aici, în Bay Bay.

Ar trebui să fie foarte distractiv, așa că păstrați -vă ochiul deschis pentru anunțuri.

Ultima dată când am fost în Empire Lounge, a fost să luăm un zbor pe unul dintre avioanele mării care se plasează chiar aici – puteți viziona videoclipul nostru despre zborul chiar aici – așa că este minunat să ne întoarcem pentru câteva dintre mâncarea gustoasă ei servesc!

Dar, în afară de veștile interesante, precum și de a fi în această locație remarcabilă, rapid punctul culminant al după -amiezii noastre este să fie la curent cu excelentul nostru amic Peter Hook.

Peter, care, de asemenea, lucrează cu dr. Jerry Schwartz, ne spune că Jerry, precum și amicul său – încă un medic – sunt pregătiți să -și prezinte whisky -ul. Este un loc de muncă care a fost în amestec de vreo șase ani, așa că este fantastic ca whisky -ul, pe care l -au numit în mod adecvat cei doi medici, este la fel de bine.

De fapt, stațiunea Fairmont, precum și medicina medicală din Munții Albastri (pe care Dr. Schwartz o are la fel de bine) este o casă către noii doi medici Whisky Tavern, precum și ne vom îndrepta acolo pentru a inspecta pe Hotel, precum și bar peste câteva săptămâni! Vă vom ține la curent.

În această seară, mai suntem pentru încă o petrecere de prezentare, de data aceasta în Rocks. Alergăm mai devreme, așa că Christina, precum și am intrat în Frank Mac pentru a inspecta meniul lor Martini.

Au o varietate fantastică de gins chiar aici – oferte excelente de Aussie One, ceea ce este fantastic de văzut. Cu toate acestea, suntem prinși în paradoxul opțiunii, precum și să comandăm exact același gin de la Prohibiția Gin Co., este un excelent martini.

Și înseamnă că nu trebuie să împărtășesc niciunul!

Lucrul minunat despre barele din stânci este mediul pe care îl aduce acest design vechi. Curtea cu pereți de gresie chiar aici face un cadru minunat. Cu siguranță ne vom întoarce.

Dar deocamdată, avem o nouă distilerie de explorat …

După toate întârzierile groaznice pe care le -a adus Covid, este atât de grozav să -l vezi pe Hickson acasă în cele din urmă să se ridice la fel de bine. Această locație trebuia să se deschidă în urmă cu aproximativ un an, însă suntem cu adevărat încântați să vedem că pandemia nu a oprit -o complet.

Această zonă superbă de pe strada Hickson din Rocks este și pentru noua sa etichetă de gin eponimăLa fel și un whisky care va fi alături de noi imediat ce și -a finalizat obligatoriu doi ani în butoaie.

Hickson Home este creierul The Absolute Gentleman, precum și figura australiană de ospitalitate, Mikey Enright, care are, de asemenea, premiul Gin Bar The Barber Shop din oraș, precum și acea felie a Angliei, The Fight It Out Out Clarence Pub Next Door .

Sărbătoarea merge cu adevărat la fel de bine, în curând vedem exact cum va fi această locație atunci când se va deschide oficial pe 7 decembrie!

De la scări, la fel de mult ca bara mezzanină confortabilă, priveliștea asupra locației vă oferă un sens autentic al spațiului. Cu siguranță aceasta va fi una dintre cele mai frumoase bare din Sydney. În special cu ceea ce este cu ferestrele din partea îndepărtată.

Într -adevăr, inima locului, uimitoarea film de cupru din Hickson Home Distillery strălucesc cu ferestrele în bară. Este minunat că oamenii din oraș vor putea bea ginul (și în cele din urmă whisky) făcut aici.

De asemenea, vor exista tururi ale distileriei pe care le pot face clienții, aducând o înțelegere mult mai bună a exact cum sunt făcute spiritele. Înțelegeți -vă, am fost în atâtea excursii de distilerie, precum și încă mă confundă exact cum funcționează totul.

Cu adevărat nu există o băutură mult mai bună mixtă decât un Martini bine făcut. La fel ca și aceste martini sunt mult mai bune decât doar bine făcute. Hickson Home Distillery London Dry este minunat, precum și garnitura a câteva picături de reducere a uleiului de mirt de lămâie stabilește orice echilibru în această băutură.

Aruncarea unui ochi de vultur peste proceduri sunt detaliile de securitate din această seară. Arătând periculos, doamnelor!

În stânga este proprietarul Kathleen Davies, precum și creatorul Nip of Courage, un angrosist, furnizor, precum și profesor în Aussie Craft Spirits (puteți inspecta varietatea extinsă a ceea ce este distilat de mână în această țară aici).

La mijloc este – așa cum sunt sigur că înțelegeți – superba Christina, precum doamna Romance.

Și în dreapta este Abby Roennfeldt, precum doar Abby. Nu numai că Abby este Abby al ambasadorului brandului național Guts, de asemenea, ea are la fel de bine ca și propriul bar în Adelaide Hades Hula House. Așadar, această introducere este în casa cu rotile tuturor!

Astăzi ne agățăm cu Kathleen, precum și Abby, din nou, precum și cu o excursie în munți.

Aceasta este priveliștea din locul nostru Lee Etherington. De aici puteți vedea toată metoda până în oraș. Puteți vedea chiar nordul până în Valea Hunterului, precum și spre sud, până la Wollongong. destul de incredibil.

Dar nu suntem chiar aici pentru Vistas.

Lee este proprietarul, precum și creatorul Wild Hibiscus Distilling Co – așa numit pentru că, bine, înțelegeți acele borcane de flori de hibiscus pe care le puteți pune în șampanie? Lee a început asta.

Dar nici nu suntem chiar aici pentru flori.

Suntem chiar aici pentru Limes Finger!

Lee a petrecut de fapt ani (10 de fapt!) Stabilind acest produs, precum și nu numai că arată, a meritat absolut.

Aceste gins au exploatat aromele limesului degetelor care le crește el însuși pentru a produce ceva extrem de unic. El a conceput o metodă pentru a suspenda în mod natural fructele de var de deget în gin, fără ca totul să se așeze în partea de jos a sticlei.

Este ingenios.

Dacă nu știți, limes -urile cu degetele sunt un fruct nativ care seamănă puțin ca degetele. În fiecare fructe sunt numeroase sfere de biți care arată ca un caviar ecologic, precum și fiecare izbucnește cu suc care are gust la fel ca var.

Ne -am păstrat afaceri în timpul merge la ferma lui Lee de aceste pietre de două biți. În stânga este Toker, precum și pe dreapta este Snoop – așa -numit, de când are doar trei degetele de la fiecare picior, precum și se pare că face indicarea Westside tot timpul!

După un pic de discuție despre exact cum Lee a ajuns să fie un distilator, exact cum și -a stabilit ginul, precum și exact cum își crește limesul degetelor, facem o plimbare în jurul fermei sale.

Nu am mai văzut niciodată o var de deget pe copacul său, așa că toți suntem destul de încântați.

Christina, precum și Lee, discută despre ciclul în creștere, precum și despre procesul de recoltare a arborelor de var de deget – pare o mare cantitate de muncă dificilă pentru a cultiva aceste lucruri, ca să fie sinceri. Credeți că voi rămâne cu suculente.

Puteți vedea exact cum aceste lucruri arată un pic ca degetele (se îngrașă foarte mult pe măsură ce se coacă), precum și de ce sunt, de asemenea, înțeleși ca caviar var. Aceste sfere de biți sunt ambalate cu suc aromat de citrice.

Verificăm o perioadă de timp pentru a descoperi mai multe despre procesul. Lee beneficiază de munca noastră dificilă cu o băutură printre copaci. Acest gin roșu este realizat cu limesul cu degetul roșu care, de asemenea, crește. Nu există colorat artificial sau nimic în această băutură, doar limes de deget, precum și botanica pe care le folosește pentru a face ginul.

Mai mult, fructele de var de deget – atât roșu, cât și original – este „umplut” cu un gin diferit față de cel în care se află caviarul. În esență, obțineți două gins pentru costul unuia!Ne întoarcem spre casa lui Lee pentru a mânca o mușcătură (și poate încă un G&T!). A fost atât de fascinant vorbind cu el despre produsul său, precum și exact cum a fost făcut. Cu siguranță vom vorbi mai multe despre asta în curând.

De asemenea, a fost foarte distractiv să fii în această excursie pe teren cu restul echipajului Guts! Atât de grozav să lucrezi cu acești tipi.

Christina, precum și am compus, precum și am fotografiat povești pentru NOC tot anul acesta, precum și suntem încântați să continuăm acest lucru în viitor. Verificați câteva dintre poveștile noastre aici.

Cu toții ne îndreptăm spre oraș pentru o modificare rapidă în stil Superman, precum și atunci este la o petrecere de Crăciun a lui Guts.

Suntem la vânzătorii P&V din Paddington – în mod evident un magazin de sticle, cu toate acestea, cu mult mai mult decât atât. Da, puteți descoperi o mulțime de beri fantastice, vinuri, precum și spirite aici, cu toate acestea, atunci când aveți un loc, toată mâncarea excelentă iese!

Acești stridii sunt, într -adevăr, originari din Australia prin metodă – toate celelalte, chiar și Oyster Sydney Rock, sunt introduse. Acești tipi sunt endemici. La fel de bine!

Se simte destul de grozav să fii așezat într -un magazin de sticle, bucurându -se de o masă gustoasă la o masă de banchet.

Mâncarea, băuturile, conversația, precum și energia din această seară au fost absolut geniale. Am crezut că vom fi la fel de bine obosiți să profităm la maximum de această seară după o săptămână atât de agitată, precum și o zi și mai aglomerată la fermă, cu toate acestea toată lumea este pe foc.

Colegul nostru Kath este unul din un milion.

Sperăm că v -a plăcut această ediție obișnuită.

Cheers – Jim & Christina xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *