Viața la fermă la un Hunter Winery Hatted – Margan Wines din Break, NSW


de la fermă la masă în sub 100 de metri. Exact așa este modul în care Margan Wines își conduce restaurantul. Iată mult mai multe despre această vină superbă Hunter Valley – vinurile sale, bucătarii, mâncarea sa, precum și filozofia sa.

Mă întreb care a venit primul. Regiunile de vin roșii din Australia au fost întotdeauna superbe sau podgoriile își produc propria frumusețe? Posibil ambele.

Poate că sunt cele două frumuseți contrastante ale acelor blocuri exacte de linii paralele renumite amestecate cu un filigree de dantelă de râuri, precum și fluxuri rulate pe dealurile Verdant.

Oricum ar fi, Valea Hunterului, precum și sortimentul său de vinării remarcabile care se adună în jurul pragurilor ascuțite ale soiului de munte deteriorat, produc o scenă idilică.

Margan Wines-Ferma dintr-o fermă dintr-o vină de clasă mondială

Lisa, precum și Andrew Margan, și -au început eponomul moșie de vinuri roșii în 1996. Cu toate acestea, Margan Wines este doar piesa de aisberg pe care o putem vedea. O romantică la colegiu, o viață în Franța, precum și numeroase epocă cu alte faimoase vinării Hunter Valley au adus -o pe Lisa, precum și pe Andrew până în acest moment.

Asta, precum și un entuziasm pentru agricultură, ospitalitate, precum și mediul înconjurător.

Și acești trei piloni pe care Margans și-au dezvoltat lumea atât de clar din momentul în care vă transformați în unitatea căptușită de copaci a moșiei lor.

De la fermă la bucătărie

Pe măsură ce ochiul tău duce de -a lungul rândurilor, precum și rânduri de viță de vie, cu santinelă, tufișurile crescute în picioare, observați un complot pus deoparte.

În loc de regimentele achiziționate din Semillon, Chardonnay, Barbera, precum și Merlot este un batalion de trupe disparate – o armată nepotrivită care își desfășoară ziua.

În cadrul compusului, puii marchează în jurul terenului lor de paradă împrăștiați cu copaci de citrice joase, în timp ce liniile de mazăre de zăpadă, precum și formarea de argint de argint ține în apropiere.

Baracă într-o seră arcuită lungă, răsadurile, precum și micro-herbii sunt pregătiți pentru implementarea în bucătăriile restaurantului.

Această echipă de fractură este Grădina lui Margan – o fermă în miniatură cu adevărat.

Puteți face o călătorie cu acest aspect interesant al vinăriei pentru a vedea numeroase componente care vor intra în mâncărurile rafinate ale restaurantului. Sunt feluri de mâncare care i -au câștigat lui Margan o pălărie din Great Food Guide, precum și numeroase alte premii.

De asemenea, ferma este o parte esențială a Lisa, precum și a campaniei continue a lui Andrew, pentru a fi cu adevărat neutră de carbon. Mile de mâncare scăzută merg o metodă lungă în acest scop.

De la scară la coadă

Am mers la Margan Wines ca parte a vinului roșu Hunter Valley, precum și a sărbătorii mâncării-un eveniment de o lună care se desfășoară în fiecare sezon de iarnă pe tot parcursul lunii iunie.

Așa că, după călătoria noastră din grădina din zona bucătăriei, ne -am îndreptat în interiorul pereților eleganți, dar prietenoși ai vinăriei, precum și cu uși mari.

Aceasta este degustarea personală, precum și camera de funcții, căptușită cu butoaie de vin roșu, precum și epocă specială. Cu toate acestea, nu eram acolo pentru o degustare sau o nuntă.

Înainte de noi era o masă lungă, cu o sobă, precum și o parafernalie de gătit, precum și o înțelegere prietenoasă, dar cumva impunătoare a lui Joey Ingram, bucătarul principal al lui Margan.

Chef Joey a fost chiar aici pentru a ne arăta arta de a descompune un somon întreg, precum și de a folosi fiecare parte a acestuia. Demonstrarea anilor de abilități descoperite de la instituții precum Tetsuya. Joey a făcut ca întregul proces să pară extrem de ușor.

De asemenea, ne-a arătat exact cum să producem un fumător de acasă pentru a oferi aromă în pește, precum și a explicat exact cum orice-chiar și mușchii mici, precum și resturile rămase între coastele scheletului de somon-pot fi extrase, precum și utilizate la un efect remarcabil.

Dar cel mai bun dintre toate a fost înțelegerea faptului că loina de somon pe care a fumat -o în fața noastră ar cuprinde o parte din prânzul nostru de degustare care va veni.

Prânz la Margan Wines

Simțindu -ne în mod corespunzător informați (și oarecum îngroziți), ne -am făcut metoda la veranda ușii pivniței, precum și la masa noastră pentru prânz.

Curtea s -a răspândit în fața noastră, precum și în hectarul sau cam așa ceva din grădina din zona de bucătărie dincolo de înfrumusețată cu statui, garduri, precum și măslini, am putea fi rapid în Provence sau Toscana.

Cu toate acestea, urcând în fundal, relația înfiorătoare cu galben a privit masa noastră. O parte a parcului regional Yellomundee, acest aspect, precum și conexiunea sa la soiul din spate deteriorat este o parte esențială a peisajului Hunter Valley.

Dar în acest moment extrem de extrem de esențial ca mâncarea noastră gustoasă.

Această degustare de cinci feluri a început cu un bol de brânză Stracciatella, dovleac la grătar, kale, precum și ulei de măsline negru. Acest lucru a fost redus cu elegantul elegant Margan Ceres Hill Chardonnay.

Următorul a fost rulat manual Gnocchi, Pancetta, Chard elvețian, precum și Beurre Noisette cu tradiționalul Fordwich Hill Semillon al Fordwich Semillon.

Am fost încântați de următorul fel de mâncare, pe care l -am văzut pe bucătarul Joey Begin: monede de loin de salon de înfrumusețare afumatăcu Yacon, țelină, precum și pătrunjel. A fost atât de gustos, precum și ciudat de plăcut să simțim că am făcut parte cumva din creația farfuriei. Aceasta a venit cu un pahar de Ceres Hill Albarino – o gamă de la Peninsula Iberică, care dobândește o mare popularitate în vânător.

Ultima noastră masă savuroasă a fost un piept de rață incredibil de fraged, cu witlof, sfeclă, precum și Parsnip, servit cu un Barbera Ceres Hill.

În sfârșit, precum și arătând cu adevărat artistica bucătăriei, un desert de Brie Mousse, sorbet de pere, precum și gutui în brațe, fiecare formă în quenelles ideală. Tânărul Botrytis Semillon a fost complet asortat cu acest fel de mâncare.

În timp ce am savurat ultimele picături în paharele noastre de vin roșu, a existat un sentiment de satisfacție profundă completă, în timp ce ne uitam peste grădina, înțelegând că multe dintre ceea ce tocmai am mâncat veniseră din acest loc.

Chiar și peștele provine de la coastele apropiate ale Newcastle, precum și de la Port Stephens, precum și doar de la furnizorii care pescuiesc în mod echitabil pentru speciile care nu sunt pe scară.

Unul dintre (multe) momente satisfăcătoare de a merge la ușa pivniței unei vinuri este să poți privi la viță de vie, precum și să înțelegi de unde provine paharul tău de vin roșu.

Credeți doar cât de mult mai satisfăcător este să puteți vedea de unde a venit mâncarea dvs.

Margan – Vină, restaurant, precum și grădină din zona de bucătărie

1238 Milbrodale Road,
A rupt NSW

Degustarea, precum și călătoria din zona bucătăriei pot fi rezervate direct cu vinuri Margan pe tot parcursul anului.

Cu toate acestea, întreaga experiență, inclusiv scara până la Masterclass Cooking cu bucătarul Joey Ingham, este oferită doar în timpul vinului roșu Hunter Valley, precum și al festivalului alimentar.

Am mers la Margan Wines ca oaspeți media cu Hunter Valley Red Wine Country.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *