O furtună, un eveniment, precum și o groapă de sferă la Republica Sugar


, a fost o săptămână toridă înțeleaptă chiar aici, la Sydney. De la zilele călduroase aprinse până la după -amiază s -a bazat pe miezul nopții cu furtuni monstru.

Și în mijlocul a toate acestea, am avut sărbători de naștere la plajă, un nou hobby de coacere, un pop-up incredibil în Sydney cu Republica Sugar, precum și un timp de piscină extrem de atletic!

Sperăm să vă bucurați de această ediție obișnuită.

Cheers – Jim & Christina xx

În această seară, Christina, precum și eu navighez la limitele extrem de ale portului Sydney. Amicul nostru Laura are o sărbătoare de naștere în Manly.

Au trecut vârste de când vreunul dintre noi am fost pe feribotul bărbătesc, precum și în detrimentul nostru. Acesta este unul dintre aceste musturi de făcut atunci când sunteți în Sydney, fie că sunteți online chiar aici, fie că vizitați doar. Din programul Manly este demn de vizitat, cu toate acestea, această călătorie vă arată câteva dintre cele mai bune părți ale portului.

Sărbătoarea se află în hotelul Steyne de pe plaja lui Manly. Am mai fost în acest pub, însă, din anumite motive, nu am observat exact cât de sângeroasă este imensă. La al doilea nivel se află Camera Blackett, cu un bar de băuturi mixt pe o parte, precum și un spațiu de balcon numit Henry care se ocupă cu marea pe cealaltă parte.

Din față, puteți vedea că acesta este un loc imens, cu toate acestea este în interior.

Este o sărbătoare fantastică, precum și (L-R) Christina, femeia de naștere Laura, Deb, precum și Kate sunt într-o formă bună.

Dacă sunteți în căutarea unei locații pentru un eveniment în partea de nord a portului, inspectați hotelul Steyne. Suntem impresionați.

Mercurul este încă o dată astăzi, așa cum vă așteptați pentru vară în Australia. Una dintre metodele noastre preferate pentru a păstra Awesome este o cafea înghețată gustoasă – în special dacă cezi ca cofeina să lovească fără caldul unei cupe de rutină a lui Joe.

În fiecare vară, Nespresso extrage o serie de capsule concepute în special pentru a trece peste gheață. Capsulele lor originale Ispirazione, precum și ispirazione Shakerato, au lovit cu adevărat marca, precum și dacă aveți una dintre noile mașini Vertuo, Nespresso au scos și o varietate de capsule de gheață.

Am întrebat îngrijorarea dacă Ordinul de turnare atunci când faceți o cafea înghețată ar trebui să fie un cuptor cu gheață sau un cuptor cu gheață.

Judecând după răspunsul pe poveștile IG, precum și pe Facebook, este consensul că ar trebui să fie o cafea în primul rând – întotdeauna – deși laptele mai întâi are un efect destul de mare.

O voi lăsa la fel de mult ca voi să decideți!

Desigur, metoda noastră preferată de a fi minunat într -o zi fierbinte este să lovești piscina – să lovești cu adevărat piscina! Obținerea de aer în aceste fotografii! Cred că este ultimul rulou de butoi pe care îl voi încerca. Metoda bombei Kung Fu a Christinei este o idee mult mai bună.

Astăzi, verificăm experiența pop-up incredibilă înțeleasă ca Republica Sugar.

În cazul în care toate lucrurile dulci, Republica Sugar te duce înapoi la tinerețe cu spațiu după spațiu de lollies, înghețate, choc, precum și gumă cu bule. Este atât de inteligent pus la punct – precum și interactiv. Ne amintește un pic de Muzeul de înghețată pe care l -am vizitat când am fost la Miami anul trecut.

De la bula de gumă uriașă, precum și podurile curcubeului până la o prăjitură uriașă pe care o sariți, precum și o armă de confetti, acest lucru este distractiv într-o nucă de nucă acoperită cu zahăr. La fel de bine, cel mai bun dintre toate este gigantul sferei … chiar aici sunt câteva dintre fotografiile noastre preferate din această instalație incredibilă din Myer, Pitt Street Mall, Sydney:

Intrați în fabrica de ciocolată a lui Willy Wonka!

Spațiul curcubeului este magic

Vorbește despre tineri într -un magazin de bomboane – filmul preferat al lui Christina este originalul Willy Wonka, precum și fabrica de ciocolată. Ea canalizează tipul bomboane aici!

Aceste căpșuni uriașe sunt uimitoare. Ca o minge de stres, oricât de bine.

Sărituri pe gumă cu bule – este singura dată când nu vă gândiți să pășești!

Nu înțeleg de ce, cu toate acestea, vreau să mă uit sub asediu!

Jim, Christina, precum și noul lor partener Bubble o Bill!

Cannonul confetti este incredibil – mai ales că nu trebuie să -l scoatem după aceea!

Christina este destul de fericită cu această situație uriașă de pluș, cu toate acestea, cu atât mai mult, pereții roz care se potrivesc atât de bine părului ei. Apropo, culorile din jurul pop-up-ului Republicii Sugar sunt toate de la Taubmans rezistă la o gamă ca The Pink Chintz.

Și piesa de rezistență – groapa de sferă uriașă. Îi facem saltul de credință în acesta, doar și Christina ține de mână!

De asemenea, această picătură de sferă are vederi ucigătoare asupra orașului de la ferestre, cu toate acestea nu reușește să -și amintească să verifice peretele de neon din spate. extrem de impresionant.

Nu m -am distrat atât de mult în veacuri. La fel ca să fii din nou tânăr!

Pe cealaltă parte a peretelui până la groapa sferei se află această instalare de baloane incredibile. Oricum ar fi aici, la Republica Sugar, este atât de bine creat.

Asigurați -vă că primiți biletele înainte de a le oferi. De asemenea, există o instalație în Melbourne, ambele pop-up-uri mergPână la 19 mai.

Doar nu nu reușiți să vă amintiți să vă aduceți telefonul (această locație este serios Instagrammable), precum și să fiți pregătiți să -l doborâți pe Lollies, precum și înghețată în timp ce explorați. Biletul dvs. include degustări gratuite!

Retrăiește -ți tinerețea, precum și duce -te la Republica Sugar cât mai repede!

După tot acest zahăr, precum și distracție, simt cerința (sau ar trebui să fie „frământată”?) Pentru a calma puțin lucrurile. Din anumite motive, am decis că a face pâine este o idee grozavă.

Ei bine, este. Este delicios.

Singura dificultate este acum că mâncăm de cinci ori cantitatea de pâine pe care am fi în mod normal! Cu toate acestea, când va apărea așa, ce ai face?

Și până la lucruri minunate și mai mult, Sydney a lovit -o de o furtună uriașă, chiar la începutul weekendului. Uită -te la acel nor! Înfricoșător.

Tunetul, precum și fulgerul furie pe tot cerul pe tot ce -a fost toată noaptea. Este o vedere incredibilă, cu toate acestea, rapoartele de știri ale străzilor inundate, vehiculelor, precum și proprietățile rezidențiale sau comerciale care sunt spălate, precum și daunele pe care furtuna le -a declanșat nu sunt atât de bune.

Pe măsură ce furtuna lovește orașul, aleg să filmez frontul. Am publicat videoclipul pe Twitter la acea vreme, care a avut până acum peste 33 de impresii. Puteți vedea vidul aici.

În mod alternativ, am reunit mai multe imagini ale întregii furtuni, pe care le puteți vedea mai jos:

Faceți clic chiar aici pentru a vizualiza videoclipul.

Sperăm că v -a plăcut această ediție obișnuită.

O săptămână fantastică.

Cheers – Jim & Christina xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *