Safari sud -african: parcuri naționale pe care le puteți permite!


Când oamenii se gândesc să vadă Big 5 în Africa, ei imaginează de obicei Masai Mara, Kenya, Serengeti în Tanzania sau Parcul Național Kruger din Africa de Sud. Aceste parcuri sunt fantastice, dar pot fi destul de aglomerate și ca să nu mai vorbim, scump! Africa de Sud se mândrește cu unele dintre cele mai bune parcuri naționale pentru a vedea viața sălbatică, cu toate acestea, mulți oameni merg doar la Kruger NP.

Există și alte locuri pentru a vedea animale sălbatice frumoase cu mai puține mulțimi, unde puteți face safari auto-drive și pe un buget! A merge pe un safari cu autovehicul este atât de interesant. Puteți avea întâlniri mult mai intime cu animalele și puteți merge în ritmul propriu. Strigând „Opriți -vă!” Când observați ceva care se mișcă în perie și trântiți pe frâne, într -adevăr pomparea inimii. Este o grabă de adrenalină ca niciun altul.

A merge pe un safari auto-drive în Africa de Sud este o modalitate excelentă de a te încânta de viața sălbatică și de peisaj
Iată o listă a parcurilor noastre naționale preferate, mai puțin cunoscute din Africa de Sud, pe care toată lumea își poate permite:

1. Parcul Național Elefant Addo:

Acest parc este cel mai apropiat de inimile noastre. Este locul în care am găsit prima noastră mare viață sălbatică africană! Drumurile de murdărie de aici sunt bine marcate, iar peria nu este prea mare, ceea ce face ca un loc mai simplu să se deplaseze.

2 lei masivi masivi care se îndreptau spre noi … camera video nu era pe zoom, au fost atât de aproape! Au venit cel mai bine lângă mașină, i -am fi putut atinge
Acest parc găzduiește leoparde, bivoli, șacali, rinoceri alb -negru, lei, antilope, zebră … și, desigur, elefanți! De asemenea, este acasă la gândacul de bălegar fără zbor, găsit practic exclusiv aici.

Gândacul de bălegar fără zbor, găsit practic exclusiv în Parcul Național Addo
Cea mai bună parte din a merge la Safari aici?

Puteți face o auto-drive! Ne -am condus mașina noastră de scânteie Chevy în tot acel parc și am văzut 8 din cei 9 lei care locuiesc acolo, elefanți, bivoli, rara pisică caracală, șacali și multe altele! Ridicați una dintre hărțile ușor de urmărit la intrare și sunteți pe drum.

Sus aproape și personal cu un elefant la Parcul Național Elefant Addo
Împachetați un prânz și opriți -vă în zona de picnic desemnată în aer liber (și închisă!). Vă sugerăm să ajungeți acolo când parcul se deschide și plecați când se închide. Contați pe noi, veți dori o zi întreagă aici!

Costul acestui safari sud -african este de 160zar (17,21 USD) pentru adulți și 80zar (8,69 USD) pentru copiii sub 12 ani.

O afacere destul de bună dacă mă întrebi!

2. Parcul umed Isimangaliso – Estuarul Sf. Lucia:

Acest parc masiv al zonelor umede protejează 280 km de coastă și 5 ecosisteme principale: recifuri și plaje în larg, zone umede, păduri, păduri de coastă și lacuri. Este un loc atât de distinct!

Partea estuarului Sf. Lucia a parcului este locul pentru a merge pentru a vedea hipopotam și crocs. Le veți găsi că se așază în jurul tuturor zonelor umede mlăștinoase și plutind în jurul lacului. Puteți vedea, de asemenea, leoparde, antilope și rinoceri (deși nu am văzut nimic din acestea!)

Hipopotari leneși la Estuarul Sf. Lucia
Ca și în cazul Parcului Național Addo, acesta este un loc minunat pentru a face un safari auto-drive. „Drumurile” sunt excelente pentru a conduce, peisajul spectaculos și există numeroase locuri pe care chiar le poți ieși din mașină (dacă te simți suficient de curajos) și te uiți la unele puncte de vedere.

Mergând într -un punct de vedere la Estuarul Sf. Lucia, vizualizați pentru prădători!
Cea mai bună parte a acestui safari sud -african este că intrarea este gratuită!

3. Parcul național Hluhluwe Umfozi (Imfolozi):

Acest parc este lângă Sfânta Lucia, aproape de granița cu Mozambic. Ca și în cazul celorlalte parcuri, există o șansă mare de a observa o parte din fauna sălbatică mare aici, în special Rhino White! Acest parc are cel mai alb rinocer din lume.

Rhino frumos la Imfozi NP

Din nou, am reușit să facem un safari cu autovehicul aici și, din nou, sigur nu a dezamăgit! Există câteva „ascunse” aici, unde vă puteți apropia foarte mult de viața sălbatică în jurul unei gauri de udare, dar nu știu că sunteți acolo pentru că sunteți „ascuns” într -un adăpost camuflat. O modalitate excelentă de a vedea animalele aproape.

O privire în jos cu un albastru Wildebeest, Estuarul Sf. Lucia

Acesta este locul pentru a merge pentru a vedea Blue Wildebeest, girafe, elefanți, lei, bivoli și o mulțime de antilope. Am avut câteva întâlniri grozave cu girafe aici, precum și cu cele mai bune.

O girafă singură, toate pentru noi înșine! Imfozi NP

Taxa de intrare în Parcul Național Imfozi este de 110zar (11,83 USD) pentru adulți și 55zar (5,90 USD) pentru copii sub 12 ani.

4. Sanctuarul faunei sălbatice Milwane, Swaziland.

Bine, așa că ne dăm seama că acest lucru nu contează pentru a face un safari în Africa de Sud, deoarece este situat înMică țară din Swaziland. Cu toate acestea, dacă vă aflați în Africa de Sud, probabil că veți face o ocolire aici. Swaziland este mărginit de Africa de Sud și Mozambic și este undeva unde ar trebui să mergi cu siguranță!

Drumeții prin Sanctuarul faunei sălbatice din Milwane

Sanctuarul faunei sălbatice Milwane este spectaculos. Ceea ce îl face atât de grozav este faptul că poți face drumeții în jurul parcului și să nu -ți faci griji (prea mult) pentru orice prădători.

Insula Hippo. Nu erau prea aproape de noi, așa că ne -am simțit în siguranță!

Singurele animale dăunătoare aici sunt crocs și hipopotamici și, deoarece tind să se lipească de apă, puteți să vă plimbați în jurul câmpiilor și dealurilor fără probleme – vedeți totuși șerpi.

Nu aș vrea să intru în calea acelor fălci! Sanctuarul faunei sălbatice Milwane

Un alt avantaj al acestui mare sanctuar este să rămâi cel mai bine pe motiv! Am stat într -o frumoasă colibă ​​rotundă și ne -am dus la culcare și ne -am trezit cu antilope, struț și warthogs pe curtea noastră din față! O experienta de neuitat.

Bună dimineața domnule Warthog! Vedeți din rotanul nostru de la Sanctuarul Milwane
Pe lângă faptul că a avut întâlniri intime cu fauna sălbatică, un avantaj excelent de a veni aici este că taxa de intrare este de 40SZL (4,31 USD). Necrezut.

Recomandăm cu mare drag aceste parcuri naționale fantastice, bugetare, mai puțin cunoscute pentru safari-ul dvs. din Africa de Sud. Am reușit să observăm tot ce am vrut să vedem și mai multe … totul, cu excepția leopardului evaziv, rare rinocer negru și gheparduri, aceia ar trebui să aștepte până când vom fi în Masai Mara din Kenya!

Tot ce ai nevoie este o hartă, ceva mâncare, o mașină și un sentiment de aventură. Obțineți -vă binoclul și ieșiți acolo!

Ai fost într -un safari în Africa de Sud? Cum a fost experiența ta? Spune -ne despre asta mai jos!

Îți place această postare? Ia!

Disclaimer: Caprele pe drum sunt un asociat Amazon și, de asemenea, un afiliat pentru alți retaileri. Acest lucru implică că câștigăm comisioane dacă faceți clic pe linkuri de pe blogul nostru și cumpărați de la acești comercianți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *