Bangui Wind Mormills: Ilocos Norte, Filipine


Mamei de vânt Bangui – sărac călător tânjea să vadă acești fani electrici enormi de când s -a rupt știrile că există planuri de a valorifica energia eoliană în Filipine. Nu mai văzusem niciodată mori de vânt (fără a -i număra pe cele din desenele animate pentru copii pe care le urmăream). Acesta este motivul pentru care să stai în fața acestor fani uriași a fost o etapă atât de personală.

În drum spre site, toată lumea a fost atât de încântată pentru că am putut deja să vedem morile de vânt. Toată lumea și -a pregătit camerele și flip -flops, fetele și -au purtat părul. Când autoutilitara noastră s -a oprit în cele din urmă, toată lumea a ieșit din vehicul ca și cum ar fi pe cale să explodeze. A fost atât de nebun.

Dar vântul era mai nebun. A fost atât de puternic încât a continuat să distrugă părul sărac al călătorului. Am vrut să fac atât de multe poze cu mine pe site, dar părul meu era doar un spoiler din cauza vântului. De fapt, mi -a stricat starea de spirit, ca să fiu complet sincer. LAUGH OUT LOUD.

Nu ne așteptam ca aceste mori de vânt să fie atât de imense. Desigur, știam că sunt mari, dar nu atât de mari. A fost puțin dificil să găsim unghiul potrivit din care am putut vedea majoritatea turnurilor.

De asemenea, ne așteptam la 15 dintre ei, dar cred că au fost mai multe. Am numărat -o, dar acum că ne -am întors în oraș, nimeni nu -și amintește câți sunt exact acolo.

Oh, apropo, în drum spre mori de vânt, această semnalizare ne -a atras atenția. doar partajare. Amuzant.

Aceasta este o parte a turneului Ilocos pe care l -am folosit doar pentru P3.300 de persoană. Pentru mai multe postări despre celelalte locuri pe care le -am vizitat, consultați colecția noastră Ilocos Road Trip.

Mai multe sfaturi pe YouTube ⬇️⬇️⬇️

Postări asemănatoare:

ILOCOS Weekend Trip: Rezumat, itinerar și buget

Biserica Paoay: un loc de patrimoniu UNESCO în Ilocos Norte, Filipine

Java Hotel: Unde să stai în Laoag, Ilocos Norte

Viaductul Patapat: Pagudpud, Ilocos Norte, Filipine

Flăcări și oglinzi în Sagada

Dune de nisip Paoay: coborârea și murdărirea în Ilocos Norte, Filipine

Top 12 destinații lungi de weekend din Manila (nu este nevoie de zboruri)

Ferma Wind Pililla din Rizal: mori de vânt lângă Manila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *