Predarea în China: Răspunsul la preocupările dvs. deseori solicitate


, așa că ați verificat scurt articolul nostru despre începerea englezei mentor în China, precum și acum aveți îngrijorări cu privire la sarcina în sine. Chiar aici veți descoperi soluția pentru mentorul dvs. în China, întrebările, cu toate acestea, dacă citiți la suprafață, precum și mai aveți mult mai multe întrebări, vă puteți simți total liber să comentați mai jos, precum și vom reveni la tine ASAP.

Notă: Mentor English a fost una dintre sarcinile incluse în legendarul nostru listare a celor 101 cele mai bune locuri de muncă de călătorie. Verificați -l pentru sarcini mult mai remarcabile pe care le puteți face în timp ce călătoriți pentru a vă asigura că călătoria dvs. nu va trebui să se încheie niciodată!

Nu există nicio întrebare că engleza mentor din China este o muncă fantastică, cu toate acestea, ce o face atât de grozavă? Ce ar trebui să vă așteptați? Ce va fi de așteptat să faceți? Chiar aici veți descoperi răspunsul la aceste preocupări, precum și altele.

[widget id = ”Shortcodes-ultime-2 ″]

1. Exact cât de numeroase ore va trebui să predau? Exact cât voi primi mentor plătit în China?

Acest lucru va varia foarte mult în funcție de contractul dvs., precum și de locul dvs., cu toate acestea, de obicei, un contract excelent vă va plăti peste 10.000 RMB (1.455 USD) / lună, precum și va avea nevoie să lucrați în jur de 20 de ore / săptămână. Cu toate acestea, cel mai bine acum există sarcini de mentor în China în instituția pentru care am lucrat personal, precum și plătesc între 16.000 – 20.000 / lună. Este vorba de 2.325 USD – 2.910 USD! Faceți clic aici pentru a descoperi mult mai multe, precum și pentru a aplica.

Pentru mult mai multe ore, salariul, precum și multe altele, consultați secțiunea noastră de începere.

Costul vieții în Yangzhou China vs. Philadelphia, SUA
2. Exact cât de numeroși sunt cursanți într -o sală de clasă?

Numărul de cursanți dintr -o sală de clasă când sunteți mentor în China va varia în funcție de tipul de instituție pentru care lucrați.

Instituțiile publice au la fel de numeroși 50 de studenți, în timp ce numeroase instituții personale limitează numerele de clasă la aproximativ 12. Ar trebui să întrebați instituția exact cât de mulți cursanți sunt într -o clasă înainte de a indica contractul. Mentor English poate fi epuizant, precum și dacă nu sunteți utilizat pentru controlul a 50 de studenți, ar trebui să navigați cel mai probabil pentru o instituție cu dimensiuni de clasă restrânse.

Nick cu una dintre principalele sale clase de nivel. Yangzhou, China

Nu sunteți sigur dacă doriți să vă împachetați viața, precum și relocarea în China? Mai este o alegere – puteți instrui engleza pe internet de acasă sau oriunde în lume! Dacă sunteți din Canada sau Statele Unite, inspectați Vipkid, precum și fiți plătiți pentru a instrui engleza pe internet studenților chinezi. Dacă nu sunteți din America de Nord, nu vă faceți griji, puteți totuși instruiți online. Inspectați articolul nostru scurt pentru detalii:

☞ Instruiți engleza online: primiți plătit cu aceste 5 companii de top

3. Mai există cineva în clasă cu mine? Primesc asistență în timp ce mentor în China?

T.A Asistență cu clasa
În general, va exista un T.A (asistent didactic) cu dvs. în fiecare clasă pe care sunteți mentor în China. T.A nu este acolo pentru a echivala cu studenții, deși, în unele cazuri, fac ca o metodă de mentor din ultimul stațiune. T.A este doar acolo pentru a vă ajuta să gestionați clasa, să mențineți tinerii la coadă, precum și să vă furnizeze orice tip de materiale de mentor pe care le puteți cere înainte, precum și în timpul unei lecții. T.A sunt cei mai buni amici tăi, așa că îi tratați bine, precum și comunicați cu ei pentru a menține clasa să funcționeze fără probleme.

4. Exact cum pot instrui dacă nu vorbesc mandarină? Există un traducător?

Dacă sunteți mentor englez în China la o instituție credibilă (cum ar fi Școala Engleză Shane), probabil vor exista linii directoare în locație pentru a garanta cursanții să descopere într -un mediu 100% englez. Nu veți cere să vorbiți mandarină sau să echivalați limba cu cursanții dacă o prezentați într -o astfel de metodă pe care o pot înțelege.

Pentru aceasta, planificarea adecvată, precum și utilizarea realiei pot fi cruciale. Dacă se preocupă mai rău, cursanții au frecvent o clasă chineză separată, unde sunt capabili să se ocupe de orice tip de limbă pe care nu le -au înțeles în clasa dvs. Există două cuvinte pe care te vei descoperi că te -ai chemat frecvent la cursanți: „Fără chineză!”

5. Care este un plan de lecție, precum și exact cum compun unul?

Un plan comun de lecție. în esență arată o cronologie a jocurilor, precum și foraj
Dacă ați urmat un curs CELTA/TEFL/TESOL, ar trebui să aveți deja o înțelegere fermă asupra compunerii planurilor de lecție. Practic, un plan de lecție este o cronologie cuprinzătoare a ceea ce veți instrui în lecția dvs. Probabil va fi un început sau „intrare” la clasa dvs., un mai cald pentru a vă interesa cursanții, o evaluareDintre materialul predat anterior, metoda fonică (b = banană etc.), o introducere a noului vocabular, precum și a punctelor de limbă sau gramatică (propoziții).

Imaginea de mai jos este un plan de lecție scris pentru o clasă principală, precum și, deși este dezordonată, este concis, precum și respectă structura clasei necesară de școala noastră. În prima săptămână la noua dvs. instituție, probabil că vi se va oferi un program de instruire, unde veți descoperi toate elementele fundamentale ale planificării lecțiilor, administrarea clasei, precum și detaliile curriculumului de care instituția dvs. are nevoie pentru a le urmări, în plus la alte sfaturi utile care vă vor ajuta în timp ce sunteți mentor în China.

6. Ce alte responsabilități voi avea în afară de mentor engleza?

De asemenea, acest lucru depinde de instituția dvs., precum și de contract, cu toate acestea, dacă sunteți mentor englez în China, cel mai probabil va trebui să faceți mult mai mult decât să instruiți engleza. Numeroase sarcini vor avea nevoie de dvs. pentru a face unele lucrări de promovare, verificări de nivel, ore de birou, precum și demo -uri.

Munca de promovare se îndreaptă în esență doar într -o locație publică, cum ar fi un centru comercial sau o bibliotecă (însoțită de T.A), precum și utilizați acordul dvs. străin ca campanie publicitară pentru școală. Vei fi de așteptat să vorbești cu copiii, să zâmbești, precum și să faci unele verificări de nivel pentru potențiali studenți noi.

Verificările la nivel sunt, în esență, doar o serie de îngrijorări pe care le veți întreba cursanți înainte de a începe cu școala dvs., aceste preocupări sunt notate într -o astfel de metodă pentru a vă asigura că puteți începe la ce nivel ar trebui să înceapă un stagiar, în funcție de preocupările acestora au putut să răspundă.

Orele de birou sunt, în esență, doar ore de umplere, dacă ați semnat un contract pentru a lucra 20 de ore / săptămână, cu toate acestea, există doar clase suficiente pentru a vă instrui timp de 15 ore, atunci va trebui să cuprindeți timpul suplimentar prin agățarea la birou , efectuând verificări de nivel, compunând planuri de lecție, precum și demo -uri.

Demo -urile sunt clase produse pentru ca părinții să vadă cum sunt lecțiile în instituția dvs. înainte de a plăti taxa de înscriere. De obicei, va fi doar o clasă de rutină cu vizionarea părinților, precum și dacă sunteți bine, ei vor indica, precum și vor înscrie copilul lor cu școala. NICI O PRESIUNE!

7. Exact cât de numeroase vacanțe plătite voi primi în fiecare an?

Din nou, acest lucru depinde complet de contractul dvs., cu toate acestea, de obicei, există în jur de 11 sărbători naționale pe tot parcursul anului, precum și multe contracte vor oferi încă 10 zile în plus.

Așadar, cel mai probabil veți primi 2 săptămâni de sărbători (inclusiv weekendurile), precum și 1 zi/lună în vacanță tipică plătită. Dacă lucrați pentru o instituție care se închide în timpul sărbătorii de primăvară, este posibil să aveți până la 5 săptămâni libere, cu toate acestea, de data aceasta poate fi plătit sau nu, în funcție de contractul dvs.

8. Există sarcini de îndrumare oferite pentru bani suplimentari?

Darmece cu elevii ei

Da. Când ați început mentor în China la instituția dvs., veți descoperi cel mai probabil despre mai multe șanse de îndrumare, precum și alte metode pentru a face bani rapid. Dacă vă aflați online într -o locație cu puțini străini, acordul dvs. va rămâne deoparte, precum și, în cele din urmă, vă va debarca câteva oportunități grozave.

Majoritatea contractelor de mentor vor avea nevoie de dvs. pentru a anunța angajatorul dvs. despre orice tip de sarcini suplimentare de îndrumare pe care le ridicați, precum și practic toate vă vor interzice să vă îndrumați propriii cursanți sau cursanți care merg la școala dvs. Tutorii taxează de obicei între 100-250 RMB / oră. O opțiune mult mai bună, însă, este să instruiți engleza pe internet cu Vipkid din confortul apartamentului dvs.!

9. Voi primi o ofertă bonus pentru încheierea contractului meu?

Cel mai probabil, da. Practic, toate contractele semnate pentru mentor în China vor include un fel de bonus de sfârșit al contractului. Există frecvent rambursări de zbor care pot fi până la 1500 USD în plus față de bonusurile de retenție (pentru păstrarea elevilor), precum și bonusuri de prezență.

10. Voi fi nevoie să lucrez în locații exterioare?

Acest lucru va depinde complet de contractul dvs., cu toate acestea, numeroase instituții își contractează instructorii către alte instituții din zonă. În special dacă sunteți mentor într -o parte rurală a Chinei, unde instructorii străini sunt puțini la fel de departe. Personal a trebuit să lucrăm când o săptămână la o instituție apropiată timp de o oră.

Grădiniță în afara locației
Predarea în China – cel mai bun loc de muncă!

Vă sugerăm extrem de mult această sarcină oricui dorește să se afle online, precum și să lucreze în străinătate, în timp ce descoperidespre o nouă cultură. Așa cum am spus mai sus, Shane English Institution angajează în prezent, precum și oferă un salariu ridicat. Faceți clic chiar aici pentru a descoperi mai multe.

[widget id = ”text-74 ″]
Pentru mult mai multe despre engleza mentor din China, consultați:

Mentor English in China: Motivație pentru schimbare

Mentor Engleză în China: Începerea întrebărilor frecvente

Cheltuielile de a trăi în China

Bloguri de călătorie din China

Imi place? Ia!

Disclaimer: Caprele pe drum sunt un partener Amazon, precum și, de asemenea, un afiliat pentru alți retaileri. Acest lucru implică că facem comisioane dacă faceți clic pe linkuri de pe blogul nostru, precum și achiziționarea de la acești comercianți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *