Itinerariu de 10 zile în Bohol și Cebu, Filipine – Itinerar zilnic, Lucruri de făcut


Filipine este o țară insulară cu posibilități interminabile pentru aventuri minunate. Ați putea petrece cu ușurință luni întregi acolo și încă nu aveți suficient timp pentru a vedea tot ce are de oferit. Din păcate, cei mai mulți dintre noi ne putem permite doar să ia vacanțe scurte, astfel încât nu este de ales decât să acordăm prioritate. Dacă sunteți tipul căruia îi place să vadă și să facă cât mai mult, atunci Visayas ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs.

Regiunea Visayas este una dintre cele mai importante și mai mari regiuni din Filipine. Acesta cuprinde mii de insule, cel mai notabil și central fiind Cebu. Cebu nu este doar un hub de transport major și o atracție turistică, dar este, de asemenea, aproape de multe alte insule spectaculoase, iar cea mai bună dintre acestea este Bohol. Un alt lucru grozav cu construirea propriului itinerar în jurul lui Cebu este că poți zbura direct acolo și sări peste Manila.

Alte articole pe care le puteți citi:

Top 10 lucruri de făcut în Cebu, Filipine [cu fotografii]

Visa turistică din Filipine – Cum să obțineți o viză turistică pentru a vedea Filipine

7 Biserici uimitoare din Bohol, Filipine- 7 zile de vizită Iglesia itinerariu

Top 10 plaje uimitoare din Cebu, Filipine @ShermansDreams

Rediscover Cebu, Filipine cu o ședere plăcută la Crimson Resort & Spa din Mactan

Am ales în mod arbitrar 10 zile, deoarece este un timp suficient pentru a explora zona, precum și nu prea lung, astfel încât majoritatea turiștilor să -și permită. Acestea fiind spuse, cu siguranță puteți petrece aproape o lună în Visayas și vă puteți petrece minunat. Concentrația noastră în această postare ar fi pe Cebu și Bohol, deoarece sunt cele mai proeminente și ușor de accesat. Dar asta nu înseamnă că nu puteți încorpora alte insule uimitoare, din apropiere, precum Siquijor, Camiguin, Negros și Camotes. Dacă alegeți să faceți acest lucru, fără să vă extindeți vacanța, este posibil să doriți să utilizați ajutorul unui specialist local în călătorii care vă va ajuta să vă planificați vacanța în Filipine.

Dacă încercați să faceți acest lucru singur, s -ar putea să terminați jumătate din timp în transferurile dintre insule, astfel încât un expert să aveți grijă de logistică este foarte recomandat. Cebu și Bohol sunt ambele perfecte pentru familii sau cupluri care caută confort și lux într-un cadru insular tropical bine dezvoltat. Avantajul major pentru alegerea acestor locuri peste Palawan, de exemplu, este faptul că totul devine mult mai ușor. Nu trebuie să vă faceți griji pentru infrastructura proastă sau o selecție limitată de servicii, deoarece ambele insule sunt complet dezvoltate și bine echipate pentru a găzdui numărul mare de turiști care ajung pe tot parcursul anului.

Itinerar de șapte zile pentru Cebu

Petrecerea timpului în Cebu se poate face în două moduri diferite. Puteți să vă setați baza în orașul în sine, fie puteți rezerva un hotel la unul dintre orașele mai mici și vă puteți concentra pe atracții de acolo. Cebu City este o versiune mai mică a Manila – este destul de aglomerată, dar și plină de lucruri minunate de făcut și locuri de mâncare. Majoritatea turiștilor aleg să stea în Insula Mactan chiar lângă Cebu City, deoarece acolo puteți găsi stațiuni de plajă în loc de hoteluri în stil urban.

Acestea fiind spuse, plajele din Mactan sunt subacomandă, pentru a spune cel mai puțin. Există plaje mult mai frumoase împrăștiate în jurul insulei Cebu, așa că, dacă aceasta este prioritatea dvs., veți face bine să dormiți efectiv într -unul din locurile menționate mai jos. Marele avantaj pentru a rămâne în Mactan, deși este nivelul general de cazare pe care îl puteți găsi. Dacă ajungeți să mergeți într -una dintre locațiile mai mici, ați avea norocul să găsiți ceva peste 3 stele, în timp ce în Mactan există o mulțime de stațiuni de 4 și chiar 5 stele.

Prima zi este cel mai bine petrecut să vă familiarizați cu Cebu City în sine și, cel mai probabil, veți dori să vă recuperați dintr -un zbor internațional lung. O modalitate plăcută de a folosi în continuare această zi este luând turul de mers pe jos al orașului Cebu. Există o mulțime de agenții turistice care o oferă și, cu un pic de cercetare, o puteți face cu ușurință singur. Cebu este plin de monumente istorice fascinante, iar acest tur vă poate îmbogăți cu adevărat întreaga călătorie învățând un pic mai mult despre istoria și cultura locală. Turul durează de obicei o jumătate de zi.

A doua zi este când începe adevărata aventură și ce modalitate mai bună de a da startul lucrurilor decât a merge la Kawasan Falls – cea mai interesantă aventură a lui Cebu? Căderile sunt situate la 2 ore cu mașina de oraș, nu departe de Badian. Kawasan Falls nu este doar spectaculos, ci și o tonă de distracție și puteți petrece cu ușurință câteva ore acolo. Dacă vă simțiți la curent, puteți ajunge și la căderi făcând în schimb călătoria de canyoneering. Turul poate fi rezervat fie în Moalboal, fie în Badian, iar majoritatea operatorilor vor avea grijă chiar de transportul de la Mactan pentru tine.

Când ați terminat la căderi, îndreptați -vă spre Moalboal, deoarece are un sens mult mai bun să petreceți noaptea acolo. Este un oraș de plajă foarte frumos și relaxat, cu viață de noapte excelentă și o selecție decentă de stațiuni. În ziua următoare, vei merge pe insulă sărituri aici – unde mainullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *