Crăciunul la Paris


Kate aventuroasă include legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție prin aceste link -uri, voi câștiga un comision fără costuri suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

De fiecare dată când am fost la Paris, a fost într -o perioadă diferită a anului. Am experimentat zile ploioase din aprilie, călătorul înotat și zborul local al lunii august, nopțile rece de octombrie, aproape perfecțiunea în iunie și temperaturile de îngheț și soldurile din ianuarie.

În această călătorie, a șasea mea, am fost în decembrie – și am ajuns să experimentez Crăciunul la Paris pentru prima dată.

Ce pot spune despre acest oraș? A fost făcut de Crăciun.

Am mers pe Champs-Elysees pentru a vedea afișajele ferestrei, dar pentru mine, adevărata surpriză a fost la sfârșit, spre Place de la Concorde. În decembrie, aceasta este acasă pe o piață de Crăciun!

Și acesta este unul dintre mai multe. Există piețe în Montmartre și Trocadéro (deși acesta din urmă este unul pe care l -aș omite) și unul de excepție la La Défense pe care, din păcate, nu l -am văzut.

Alte locuri au fost mult mai subestimate în designul lor de Crăciun-cum ar fi iubitul Cafe Des Deux Magots din Saint-Germain.

Dintre toate cartierele decorate de Crăciun, niciunul nu a făcut lumini mai bine decât Montmartre.

Plasați du tertre – plin de artiști în timpul zilei și luminați frumos noaptea.

Sacre-Coeur, la fel de maiestuos ca întotdeauna-acum cu un vânzător de vin roșu fierbinte dedesubt!

Îmi place cum practic toate cafenelele din Paris au încălzitoare pentru scaunele lor în aer liber-așezarea afară este o activitate pe tot parcursul anului!

Și una dintre fotografiile mele preferate absolute ale anului – Place du Tertre, luminată de Crăciun, fiecare nuanță a curcubeului reprezentat.

Vizitarea Parisului la Crăciun a fost o mare surpriză încântătoare – și vă recomand cu mare drag o vizită în această perioadă frumoasă a anului.

Care fotografie este preferata ta?

Obțineți actualizări prin e -mail de la Katenever Miss a Post. Dezabonați -vă oricând!

PrenumePrenume
Ultimul nume de namelast
E -mailul dvs. e -mail
Trimite

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *