10 cele mai bune lucruri de interpretat în Karpathos, Grecia [cu tururi sugerate]


intenționați să călătoriți în Karpathos, Grecia în curând? Verificați sfaturile noastre de mai jos despre lucrurile de efectuat în Karpathos cu excursii sugerate!

Fotografie de Courtney Hall pe Unsplash
Karpathos sau Carpathos este o insulă din Grecia, precum și este a doua cea mai mare dintre Insulele Dodecanese. Această insulă este binecuvântată cu o abundență de plaje care sunt cu adevărat uluitoare. Obiceiul neatins, precum și obiceiul Karpathos sunt, de asemenea, unul dintre motivele pentru care oamenilor le place timpul aici. Aceasta este locația în care s -ar putea să vă bucurați de mediul grec văzând frumusețea naturală a naturii, precum și albastrul nelimitat al apei oceanului!

Alte articole pe care le puteți citi:

6 cele mai bune lucruri de interpretat în Nisyros, Grecia [cu tururi sugerate]

10 cele mai bune lucruri de interpretat în Sifnos, Grecia [cu tururi sugerate]

Cele mai frumoase 10 stațiuni all-inclusive, precum și hotel din Grecia

Cum să -ți petreci cele 5 zile în insula Creta din Grecia

10 cele mai bune lucruri de interpretat în Fulgandros, Grecia [cu tururi sugerate]

Cuprins

Lista celor mai bune lucruri de interpretat în Karpathos, Grecia

1. plaja Damatria
2. Achata
3. plaja Kira Panagia
4. Plaja Diakoftis
5. Kali Limni
6. Muzeul de artă al oamenilor
7. Muzeul arheologic Karpathos
8. Plaja Lefkos
9. plaja Pigadia
10. Agios Minas Beach
11. Descoperiți cazarea în Karpathos, Grecia
Unde să stai în Karpathos, Grecia Hotel
Hotel de lux

Cum să mergi la Karpathos, Grecia de la Londra

Lista celor mai bune lucruri de interpretat în Karpathos, Grecia

1. plaja Damatria

Fotografie de Anita Szeicz CC BY-ND 2.0
Una dintre cele mai superbe plaje din Karpathos. Este o piscină naturală imensă, cu cristal, îndepărtați apa închisă într -o situație care nu poate fi descrisă. Dacă sunteți în căutarea de relaxare, este locul perfect, puteți auzi doar zgomotul mării, precum și vântul. Nu există baruri sau taverne pe plajă, așa că dacă intenționați să petreceți ziua acolo, trebuie doar să vă luați necesitățile cu voi. Plaja este pebly, cu toate că fundul mării este nisipos, precum și se degradează lent, spre deosebire de multe alte plaje de pe insulă.

2. Achata

Puțină plajă cu pietricele echipate cu aproximativ 25-30 de umbrele, precum și șepci. Marea superbă unde poți merge înot pentru a vedea o peșteră extrem de sugestivă. Merită să stai acolo pentru o baie de zi întreagă.

3. plaja Kira Panagia

Fotografie de Anita Szeicz CC BY-ND 2.0
O plajă minunată de nisip mixt, pietricele, cristalul îndepărtează marea, precum și o vedere panoramică nebună din biserica de pe munte. De asemenea, este o plajă organizată care este rapid accesibilă.

4. Plaja Diakoftis

Diakoftis este ideal pentru cei cărora le place plaja cu nisip. Este format din două plaje opuse la o distanță de 100 de metri între ele, care se găsesc chiar lângă terminalul de zbor al Karpathos. Ambele sunt echipate cu umbrele închiriate, precum și cu șezlonguri.

5. Kali Limni

Vezi o priveliște incredibilă, din cel mai mare punct al insulei. După aproximativ 2 ore mergând cu o natură superbă, precum și cu bogată, veți apărea în vârful Kali Limni. Când mergeți aici, ar trebui, de asemenea, să vă opriți la Taverna Thanassis, acestea au mâncăruri cu apă gură pe care cu siguranță le -ar plăcea!

6. Muzeul de artă al oamenilor

Acest muzeu este puțin, însă, în același timp, extrem de cuprinzător în ceea ce privește gama de exponate despre viața tradițională din Karpathos, precum și mai ales în satul Menetes. Aici, puteți vedea instrumentele tradiționale, precum și fotografiile vechi.

7. Muzeul arheologic Karpathos

Muzeul se găsește într -o parte centrală a capitalei. Este puțin și un muzeu bine organizat, care acoperă unele descoperiri de la Karpathos, de la perioada neolitică târzie 4000 î.Hr. până în Evul Mediu. Are o colecție extrem de superbă de constatări remarcabile arheologice ale lui Karpathos. Explicațiile sunt cu indicații în limba engleză, precum și Go To necesită timp.

8. Plaja Lefkos

Lefkos este o plajă fină de nisip, cu un fund de mare descendent, perfect pentru copii. În apropiere de plajă, există numeroase cluburi, precum și restaurante, unde puteți descoperi orice tip de tip de mâncare.

9. plaja Pigadia

Fotografie de Chripell CC BY-SA 2.0
Oferă liniște absolută, un punct de răcoritoare eficient, cu o vedere superbă a portului Pigadia, sunt atributele acestei fâșii de plajă, la câțiva pași de centrul orașului. Ar trebui să mergi pe plaja Pigadia pentru a experimenta calmul.

10. Agios Minas Beach

Plaja retrasă excelentă, cu acces destul de dificil. Apa este înlăturată cu toate acestea, oricât de adâncă, așa că plătiți dobânzi copiilor mici dacă călătoriți cu ei. De asemenea, are o mică tavernă care va satisface cerințele fundamentale de mâncare, atât timp cât nu vă grăbiți.

11. Descoperiți cazarea în Karpathos, Grecia

Unde să stai în Karpathos, Grecia

Hotel bugetar

Hotel Amaryllis

Amaryllis se găsește central în satul Pigadia, plin de taverne, cafenele, precum și magazine. Studiourile, precum și apartamentele de la Amaryllis Hotel includ aerul condiționat, precum șinull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *