5 călătorii, precum și experiențe la care am visat


în cei 8 ani de călătorie, am văzut câteva obiective fascinante, am mulțumit unii oameni minunați, precum și au avut unele experiențe care se schimbă în viață. Chiar și așa, există încă numeroase lucruri pe care le avem pe lista noastră de visuri de călătorie. Chiar aici este topul nostru de listare a dorințelor noastre pentru 2017:

1. Dormiți într -un bungalow de apă din Maldive

Nimic nu afirmă relaxarea, precum și high-end ca dormind pe un spațiu înclinat deasupra oceanului. Am văzut imagini cu acest tip de cazare de mai mulți ani, precum și de curând mulți dintre amicii noștri de bloguri au putut experimenta acest lucru – gelos!

Am dori să ne trezim la fel de mult ca soarele care bate în camera noastră, să urcăm pe scară spre mare, precum și să mergem pentru o înot răcoritoare de dimineață. Nu mai vorbim, am dori să facem niște snorkeling, Nick ar merge la scufundări, precum și amândoi ne -am bucura de unele tratamente de spa medical.

Credit foto: Dave & Deb of the World D

Maldive este cea mai mică țară din lume, precum și se găsește la sud -vest de India, precum și Sri Lanka. Este format din 26 de insule nisipoase, precum și este înconjurat de ape albastre turcoaz. Aproape că am mers acolo când am fost în Sri Lanka în 2009, însă planul nostru bugetar la acea vreme nu l -a permis.

Dar, s -ar putea să ne descoperim în Maldive în 2017 !! Sărbătorim a 10 -a aniversare împreună, precum și credem că o călătorie la această minunată destinație ar fi supremă în relaxare, precum și romantism … degetele încrucișate.

2. Zburați foarte mult clasa întâi sau clasa de afaceri

Este ceva ce nu am făcut niciodată. Pe lângă faptul că zborul de înaltă calitate sau clasa de afaceri, nu vreau să stau în fața unui mic avion, unde există un pic de perdea care separă cele 2 clase, precum și obțineți un pachet gratuit de alune!

Vreau să spun că vrem să zburăm de primă clasă, unde sunteți tratat ca regalitate. Zborăm mai degrabă un pic în aceste zile, precum și pentru zboruri lungi, în special în Asia, ar fi cu adevărat frumos să avem un pat confortabil pe care să -l culci … cu o pernă autentică. De asemenea, nu m -ar deranja niște șampanie elegantă, mâncare gourmet, acces la salon, duș, precum și confidențialitate!

De curând am fost introduși în Ultimate Class Air Taines, care este un site web cu o echipă de profesioniști care pot descoperi tarife reduse (chiar de ultimă oră), în clasa de primă clasă, precum și zboruri de clasă de afaceri din întreaga lume. Indiferent dacă călătorești pentru afaceri sau timp liber, acestea pot ajuta la descoperirea zborurilor de înaltă calitate la 75% reducere.

Tot ce faceți este să completați plecarea dvs., precum și Orașul de sosire, data, tipul dvs. de zbor, compania aeriană preferată, precum și numele dvs., precum și să luați legătura cu detalii, precum și un reprezentant al afacerii vor răspunde înapoi cu o ofertă gratuită.

Sperăm că într -o zi în curând vom șterge în întreaga lume în stil?

3. Continuați safari în Africa

În 2011, am făcut backpackat separat în jurul Africii de Est timp de 5 luni. Ne -am culcat pe bărci, pe autobuze, precum și pe plajă. Toate acestea au fost o călătorie incredibilă, cu multe amintiri făcute. Cu toate acestea, au fost cele mai grele călătorii pe care le -am făcut vreodată.

Frecvent a trebuit să ne ridicăm la 3:00 doar pentru a prinde un autobuz care să plece la 8:00. Dacă nu ați fost în autobuz înainte de a începe să vă deplasați pentru a ridica pasagerii, până la ora 8:00 se rostogolit, nu va mai rămâne niciun fel de scaune.

Autobuzele, precum și vehiculele comune au rămas frecvent fără gaz, au fost ambalate cu oameni, precum și nu au ajuns la destinațiile lor finale. Am sfârșit prin a face autostopul cu mai multe ocazii.

Ne -am descoperit dormind în unele spații destul de neplăcute în unele zone chiar Dodgier. Am plâns la fel de bine ca și am râs, ne -am luptat și ne -am predat. A fost o călătorie pentru cărți, plină de multe ascensiuni, precum și o cantitate egală de coborâșuri. Avem multe povești de călătorie din acea parte a lumii.

Chiar dacă am avut unele momente dificile, vremurile grozave au depășit cu mult ceva nefavorabil pe care l -am experimentat. Africa este o locație spre deosebire de oriunde altundeva. Mortăm să ne întoarcem, precum și să vedem mai multe țări din sud – Namibia, Botswana, Zambia, precum și Zimbabwe.

Dar, de data aceasta, nu o vom face independent. Am dori să mergem cu o companie credibilă, cu un ghid, precum și cu șofer, precum și cu cazarea noastră acoperită. Am dori să fim mai relaxați de această dată, precum și să ne putem bucura complet de animale, peisaje, precum și site -uri. A merge pe safari este ceva ce am putea face și din nou. Rămâneți la curent, din 2017 este posibil să facem exact asta!

4. Completează fețele noastre cu sushi în Japonia

Japonia este o țară la care am dorit să mergem pentru un fostextrem de mult timp. Nu numai că sushi este mâncarea preferată a lui Nick, însă din cultură, istorie, natură, precum și site -uri. Ne -am oprit să vizităm Japonia de când eram pe un plan bugetar atât de strâns când am călătorit ultima dată în acea parte a lumii.

Am dori să mergem pe Muntele Fuji, să verificăm Kyoto, să experimentăm Tokyo, să descoperim despre Hiroshima, să vedem flori de cireș, să mâncăm fructe de mare proaspete, precum și, desigur, să satisfacem oamenii.

Am văzut atât de mult din Asia, cu toate acestea, ar dori cu adevărat să facem o călătorie în Japonia în viitorul extrem de apropiat. Cine știe, poate anul viitor vom face!

5. Cruise la Antarctica

Planificăm să călătorim în Argentina, precum și Chile în anul următor. Antarctica va fi acolo să ne bâlbâie din sud. Atât de aproape, totuși atât de departe! Călătoria pe acest continent ar fi un vis, unul care ar trebui să fie mulțumit înainte de a mai rămâne ghețari.

Văzând acest pământ neatins, curat, ar fi un astfel de vis devenit realitate. Am dori să mergem pe o navă stilată în expediție, spre deosebire de o navă tradițională de croazieră, pentru a ne asigura că putem păși cu adevărat piciorul pe continent.

Credit foto: Dave & Deb of the World D

Plăcând un caiac pe lângă sigilii de leopard, luând un zodiac în jurul aisbergurilor, campingul pe continent, precum și a vedea pinguinii în apropiere sunt cele mai importante momente pe care le -am visat de mulți ani … dar, aceasta este una dintre cele mai costisitoare călătorii în lume.

Cine înțelege ce va avea anul viitor pentru noi. Poate că dorințele noastre de călătorie de a vizita Antarctica vor deveni realitate!

Aveți vreun tip de călătorii sau experiențe legendare care sunt pe lista dvs. de dorințe de călătorie? Arată -ne în comentarii!

Disclaimer: Această publicație a fost sponsorizată de Ultimate Class Air Taines.

Îți place această postare? Ia!

Disclaimer: Caprele pe drum sunt un partener Amazon, precum și, de asemenea, un afiliat pentru alți retaileri. Acest lucru înseamnă că facem comisioane dacă faceți clic pe linkuri de pe blogul nostru, precum și achiziționarea de la acești comercianți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *