Formular de cerere de viză din Japonia: Eșantion + Exact cum să -l completați


, fie că solicitați o viză de vacanță din Japonia sau o viză Vezi, primul lucru pe care trebuie să -l faceți este să puneți stăpânire pe o copie a unei copii tip de cerere, precum și completați -l corespunzător. Puteți obține o copie de la companie unde veți aplica. Cu toate acestea, dacă doriți să aveți grijă de ea înainte de a merge la agenție, puteți descărca o copie a tipului de cerere de mai jos cu instrucțiuni.

Descărcați tipul aici

Configurarea lucrătorului fals a eșuat: “Nu se poate tone script la: “.

Cum să completați formularul de cerere Visa Japonia

În primul rând, câteva memento -uri cruciale.

Completați tipul fie manual, fie electronic. Fie este acceptat. Dacă parcurgeți traseul scris de mână, asigurați-vă că compuneți în litere blocate, precum și că acestea pot fi citite.

În câmpurile care nu vă aplică, compuneți NA. Nu lăsați niciun tip de câmp gol.

Imprimați tipul într-o hârtie cu dimensiuni A4. Alte dimensiuni vor fi respinse.

Lipiți o imagine pe zona desemnată. PASTĂ! Nu captura! Poza trebuie să fi fost făcută în ultimele 6 luni.

Folosiți un stilou negru sau un font. Nu folosiți creionul sau unul dintre acele stilouri șterse.

Evitați ștergerea! Dacă nu poate fi ajutat, utilizați linia dublă (2 atacuri). Dacă există și multe ștergeri, începeți. Nu folosiți niciodată bandă de modificare sau lichid.

Iată câteva părți de tipul de care este posibil să aveți îngrijorări. Pentru funcția de explicație, am trimis tipul cu litere albastre uriașe doar pentru a -l face evident. Cu toate acestea, atunci când vă totalizați formularul, utilizați negru.

Având în vedere, precum și nume de mijloc: compuneți atât numele furnizat, cât și numele de mijloc (numele de familie al mamei dvs.).

Alte nume: Dacă aveți un nume de stilou sau o poreclă sau dacă sunteți înțeles de orice tip de alt nume, compuneți -l. Dacă nu, compuneți n/a.

Locul nașterii: Dacă nu aveți nicio provincie la fel de bine ca și în Metro Manila, compuneți Metro Manila. De exemplu, dacă te -ai născut în Makati, scrie: Makati, Metro Manila, Filipine.

Fost și/sau alte naționalități sau cetățenie: numai dacă aveți una. Compuneți n/a dacă nu aveți.

ID nr. Emis de către guvernul dvs .: Orice tip de ID emis de guvern va face. Am încercat să folosesc umid. Vărul meu a utilizat permisul de conducere. De câteva ori, am compus numărul pașaportului chiar aici, nu am avut niciun fel de problemă.

Tipul pașaportului: obișnuit.

Număr pașaport: verificare dublă. Asigurați -vă că este corect.

Locul problemei: puteți compune numele orașului. În situația din Manila, puteți compune Manila. De asemenea, puteți fi specific. În mod normal, compun DFA NCR East, deoarece asta este pe pașaportul meu.

Autoritate emitentă: DFA.

Scopul de a vedea în Japonia: Dacă se aplică ca turist, compune turismul. Dacă verificați un prieten sau o familie bun, compuneți -vă prieten/familie.

Durata intenționată de ședere în Japonia: numărul de zile, inclusiv ziua sosirii.

Portul de intrare în Japonia: numele aeroportului. Poate fi Kansai, Narita, Chitose etc.

Numele navei sau al companiei aeriene: doar numele companiei aeriene sau al navei. Nu contează dacă sunteți deja rezervat sau nu. Dacă sunteți preocupat de fonduri, compuneți un furnizor accesibil precum Cebu Pacific sau Jetstar.

Nume, precum și adrese ale hotelurilor sau persoanelor cu care solicitantul înseamnă să rămână: dacă se aplică ca turist, compuneți numele, adresa, precum și numărul de telefon al hotelului dvs. Dacă nu înțelegeți adresa precisă sau numărul de telefon al hotelului dvs., Google it! Dacă aplicați pentru a vedea pe cineva în Japonia, compuneți numele, adresa lor, precum și luați legătura cu numărul.

Datele, precum și durata sejururilor anterioare în Japonia. Compuneți N/A dacă este prima dată în Japonia. Dacă ați fost în Japonia înainte de a compune datele incluzive ale înregistrărilor anterioare, precum și numărul de zile. Dacă ați fost de multe ori în Japonia, precum și nu se va potrivi, utilizați o foaie separată, precum și sugerați -o pe formular.

Adresa dvs. rezidențială actuală: Dacă aveți mult mai mult de o adresă, enumerați -le pe toate pe o foaie separată.

Număr de telefon: Dacă nu aveți un număr fix, compuneți N/A.

Ocupația sau profesia actuală, precum și poziția: fii veridic! If your present profession or setting doesn’t match the ITR you’re submitting (for example, you transferred to one more company), you can compose a letter describing it.

Partner’s profession/occupation: If you’re single as well as of legal age, compose N/A. If you’re married, compose the occupation of your partner. If for a minor, compose the occupation or profession of parents.

Guarantor/Inviter Info: If you’re applying as a vacationer as well as you’re shouldering all expenses, compose N/A in all of the fields. If you have a guarantor, compose their details. If the guarantor is the exact same as the inviter, compose exact same AS above in the INVITER fields.

If you responded to “Yes” to any type of of the above questioNS, vă rugăm să furnizați detalii adecvate: Dacă ați răspuns la nu la toate întrebările, compuneți n/a.

Semnătură: Indicați -o de mână. Nu sunt sigur dacă sunt acceptate semnăturile digitale, cu toate acestea o pun la îndoială. Dacă solicitantul este minor, un părinte sau un tutore legal poate semna, cu toate acestea, conexiunea trebuie să fie sugerată sub semnătură.

Alte cerințe de viză din Japonia

Pentru a vedea celelalte cerințe, consultați această pagină: Cerințe de viză din Japonia

întrebări frecvente

1. Garantul meu are sediul în Filipine, nu în Japonia. Trebuie să compun detaliile garantului meu în câmpuri sub „Garant sau recomandare în Japonia”?

Aceasta este partea cea mai confuză. Companiile de turism au diferite aspecte în acest sens.

Ultima dată când am cerut RELI Tours, au declarat că da, chiar dacă garantul are sediul în afara Japoniei, trebuie să compuneți în continuare detaliile lor sub „garant sau recomandare în Japonia”. Este posibil să -și fi modificat poziția, însă asta a spus ultima dată.

Dar unele companii precum excursiile mansarde afirmă că trebuie să compuneți N/A în schimb.

Pentru a fi sigur, ceea ce sugerez este să le lăsați temporar temporar, precum și să întrebați compania ce să facă atunci când este timpul să vă depuneți cererea. Dacă vă spun să intrați în detaliile garantului dvs., atunci faceți acest lucru ideal acolo, precum și atunci. Dacă afirmă că compun n/a, atunci faceți -o atunci.

Sau puteți apela telefonul la compania desemnată unde intenționați să vă depuneți cererea în prealabil.

2. Trebuie să fie tipărite toate lucrările pe hârtie cu dimensiunea A4, inclusiv ITR, precum și certificatul bancar?

Documentele pe care le gestionați de rutina de ședere, tipul de cerere sau chiar COE trebuie să fie A4.

În experiența mea, am trimis ITR tipărit pe dimensiunea legală, precum și la certificat bancar pe dimensiunea scrisorii, cu toate acestea au fost acceptate indiferent. Cu toate acestea, nu sunt sigur dacă aceasta este încă situația acum sau dacă acesta este întotdeauna cazul.

2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣ • 3️⃣ • 1️⃣9 ️⃣

Mai multe idei pe YouTube ⬇️⬇️⬇️

Postări asemănatoare:

Cereri de viză din Japonia și cerere pentru turiști

Cum să reînnoiți Visa Japoniei și alte probleme de adesea solicitate

Visa de intrare multiplă Japan: Cereri și exact cum să aplici

Japonia Visa: listarea companiilor de turism recunoscute de ambasadă

Scrisoare de invitație de probă pentru cererea de viză din Japonia (motiv pentru invitație)

Eșantion de plan de călătorie pentru cererea Visa Japonia (Programul de ședere)

Evitați aceste 12 erori tipice atunci când solicitați o viză din Japonia!

Japonia suspendă vizele emise în Filipine înainte de 27 martie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *