10 lucruri de văzut și de făcut în Florida, pe lângă parcurile tematice


Primul lucru care îmi vine în minte atunci când cineva menționează Florida este desigur parcurile tematice. Da, Florida este cunoscută pentru numeroasele sale atracții și, în special, Disney World din Orlando, și da, parcurile tematice sunt distracție grozavă pentru întreaga familie!

Cu toate acestea, ceea ce majoritatea vizitatorilor nu știu este că există multe alte activități sau locuri pentru a vedea că nu ar trebui ratate în călătoria lor în statul Sunshine.

Iată o listă cu unele dintre acele lucruri și locuri pe care v -aș recomanda să le vedeți la următoarea check -out în Florida:

1. Everglades

Situat la vest de Miami, la vârful sudic al Florida, Everglades este un parc național plin de zone umede, mangrove și aligatori. Natura este neatinsă, iar mlaștinile găzduiesc unii dintre cei mai mari aligatori și șerpi din jur (nu pentru cei care se sperie de ei!).

Există multe modalități de a experimenta pustia Everglades, cum ar fi Airboating (menționată în continuare), pescuitul, ciclismul sau un tur de mers pe jos. Cel mai simplu mod de a ajunge acolo este condus prin ea și oprindu -te la diferite puncte de vedere, unde poți observa fauna sălbatică în siguranță de vătămare.

☞ Faceți clic aici pentru a vedea camerele disponibile, recenziile și prețurile pe proprietățile Everglades pe rezervare.com

2. AirBoating

Fiind plin de mlaștini și lacuri, cel mai bun mod de a vedea aligatori în sus este să faci un tur cu barca aeriană!

Tururile includ o plimbare pe o barcă aeriană, cu echipamentul corespunzător de protecție a urechilor, cu un ghid local care vă ajută să evidențiați diferitele specii atârnate în jurul zonelor umede.

Boggy Creek Airboat Adventures, situat în Florida Centrală, este una dintre cele mai bune companii din jur, recomandate de toate consiliile de turism floridiene și puteți face un tur de 30 de minute de la 30 de dolari de persoană, care nu va rupe banca.

Notă: Puteți găsi zboruri grozave de la Ft. Lauderdale, Miami și Orlando direct la Bahamas! Am zburat recent din Ft. Lauderdale către Staniel Cay și a petrecut 10 zile explorând exumele. Închirierea propriei noastre bărci, văzând grota, lăsând pe plaje și văzând porcii de înot din Bahamas au fost câteva dintre cele mai importante momente. Nu ratați!

3. Sărbătoarea

Dacă obișnuiai să urmărești serialul Desperate Housewives, atunci trebuie să -ți amintești Wisteria Lane și casele sale frumos îngrijite.

Ei bine, sărbătoarea este asta în viața reală!

Acest oraș este chiar pe ruta 192, lângă Complexul Disney World și, cu siguranță, merită o vizită rapidă. Conduceți în jurul cartierelor pentru a admira casele victoriene cu gardurile lor de pichet alb sau faceți o plimbare prin centrul orașului, cu magazinele sale locale și restaurantele pe malul apei.

Stai pe unul dintre scaunele rockback din fața lacului sau îndreaptă -te spre uimitorul teren de golf pentru a -ți îmbunătăți lovitura.

4. Kennedy Space Center

Sunt sigur că unii dintre voi au visat să fiți astronaut când erați copil. Dacă nu ați făcut acest vis o realitate, complexul de vizitatori Kennedy Space Center oferă șansa unei vieți de a vedea o lansare a rachetelor. Atenție, terenul și clădirile din apropiere se vor agita!

Complexul oferă multe activități diferite, cum ar fi un turneu din spatele scenei pe site-ul de lansare și facilități, simulatoare de antrenament aterizate sau Teatrul IMAX 3D unde puteți experimenta una dintre cele două experiențe de film. Veți afla totul despre NASA, istoria sa și lucrările sale.

5. Faceți o croazieră

Tehnic, acest lucru înseamnă părăsirea statului și a țării, dar Florida este unul dintre cele mai bune puncte de plecare pentru o croazieră.

Puteți lua o navă din Fort Lauderdale, Tampa sau Miami și vă îndreptați spre Caraibe sau chiar Mexic! Există câteva companii care pleacă zilnic din toate aceste porturi, variind de la 3 nopți până la 3 săptămâni și cu bugete diferite pentru a se potrivi cu visul tuturor de a face croazieră în Insulele Caraibe.

☞ Faceți clic aici pentru a vedea camere, recenzii și prețuri disponibile în Miami pe Booking.com

6. Izvoarele Tarpon

De asemenea, numit Little Grecia, acest oraș se află pe coasta Golfului și este renumit pentru bureții săi.

Tarpon Springs are o istorie greacă mare datorită coloniștilor săi la începutul anilor 1900, care erau scafandri de burete. Plimbându -vă, veți găsi o stradă lungă plină de restaurante grecești și restaurante la malul apei și multe magazine de burete pentru cei care au nevoie de puțin ajutor în plus atunci când dau duș.

Este o oprire distractivă de prânz dacă vă îndreptați către sau de la Clearwater, chiar la sud de Tarpon Springs.

☞ Faceți clic aici pentru camere, recenzii și prețuri disponibile în Clearwater pe Booking.com

7. Monster Jam

Ai auzit vreodată de camioane monstru? Acele camioane modificate substanțiale în roaring fac un spectacol bun în timpul Festivalului Monster Jam din Orlando, Florida, în ianuarie.

Stadionul este plin de fani, înveselind camionul lor preferat de monstru, în timp ce se bucură de un câine fierbinte. Este o activitate distractivă pentrur Cei care sunt în apropiere în ianuarie și vor să vadă ceva diferit (da, există și alte lucruri de făcut în Orlando în afară de Disney).

☞ Faceți clic aici pentru camere, recenzii și prețuri disponibile în Orlando pe Booking.com

8. Daytona Beach Bike Week

Daytona Beach Bike Week este un eveniment anual care se întâmplă în fiecare martie care adună mii de fani de motociclete din toate SUA și din lume!

Situat pe coasta Atlanticului, Daytona se împachetează în timpul acestui eveniment de 10 zile, unde oamenii își arată bicicletele, intră în competiție și se bucură de o băutură rece în Florida Heat.

☞ Faceți clic aici pentru camere, recenzii și prețuri disponibile în Daytona pe Booking.com

9. Key West

Cel mai sudic punct al Statelor Unite, Key West este o destinație grozavă pentru cei care doresc să experimenteze viața insulară fără a ieși de pe continentul principal. Există atât de multe lucruri de văzut și de făcut în Key West pentru a vă menține ocupat.

Cu casele pastelate și restaurantele inspirate de cubaneză, puteți avea o mușcătură Margaritaville a lui Jimmy Buffet sau să consultați casa autorului Ernest Hemingway. Dacă simțiți că lovești oceanul, cheile sunt pline de locuri de snorkeling și scufundări pentru fanaticii scufundării.

Pe deplasarea până la Key West, asigurați -vă că vă opriți la Bahia Honda State Park din Bahia Honda Key pentru a vă bucura de plajele spectaculoase! Este într -adevăr o zonă din Florida pe care nu veți dori să o ratați.

☞ Faceți clic aici pentru camere, recenzii și prețuri disponibile în Key West pe Booking.com

10. Napoli

Situat în Golful Mexic, Napoli găzduiește unele dintre cele mai frumoase cartiere din Florida.

Cunoscut pentru cumpărăturile sale de înaltă calitate, acest oraș găzduiește, de asemenea, multe terenuri uimitoare de golf și observații de delfini. Cu hoteluri de pe malul apei și restaurante cosmopolite de talie mondială, această destinație este pentru cei care doresc un pic de lux.

Dar vă puteți bucura în continuare de plajele cu sandate albe gratuit!

☞ Faceți clic aici pentru camere, recenzii și prețuri disponibile în Napoli pe Booking.com

Gata pentru Florida?!

După cum puteți vedea, există o mulțime de activități pe care să le faceți pe lângă vizitarea Mickey Mouse sau eroii Marvel. Florida este plină de pietre ascunse și orașe uimitoare, iar cei care au făcut parcurile tematice de prea multe ori, sperăm că acest articol te -a ajutat să găsești alte modalități de a te bucura de soarele floridian.

Fie că doriți să explorați un parc național, să vă bucurați de străzile pline de farmec din Miami Beach sau să consultați un oraș care vă amintește de o utopie, o veți găsi în Florida.

Îți place acest articol? Ia!

Disclaimer: Caprele pe drum sunt un asociat Amazon și, de asemenea, un afiliat pentru alți retaileri. Acest lucru înseamnă că câștigăm comisioane dacă faceți clic pe linkuri de pe blogul nostru și cumpărați de la acești comercianți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *