Cele mai bune momente de călătorie ale mele din 2020


Kate aventuroasă conține legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție prin aceste link -uri, voi câștiga un comision fără costuri suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

2020 se referă la căutarea unei căptușeli de argint. Într -un an de agitație, am putut găsi multă bucurie – și am fost recunoscător pentru asta.

Uneori, asta este tot ce poți spune.

Iată momentele mele preferate de călătorie din 2020.

Trecerea graniței din Serbia în Croația

Era la începutul lunii iulie și în urmă cu câteva zile, intenționasem să rămânem în Serbia până când Republica Cehă m -a lăsat să intru. Apoi am fost loviți de vești proaste – cehii nu vor permite decât partenerilor cetățenilor cehii să se întoarcă, nu partenerii cehei Locuitorii (și Charlie este un rezident permanent). Am putea fi blocați în Serbia luni întregi-nu este ideal într-un moment al protestelor anti-guvernamentale și schimbarea constantă a reglementărilor de frontieră.

Dar atunci am aflat că Croația era deschisă americanilor care puteau demonstra că vizita lor era în interesul economic al Croației. Ce a dovedit interesul economic? O rezervare la hotel.

Era un fără creier. Ador Croația, mai ales vara. Charlie și cu mine amândoi avem multe conexiuni de muncă acolo. A fost UE și, probabil, asta ar face mai ușor să revină în Republica Cehă. Oricum, dacă ar trebui să fim blocați în Croația luni întregi – și am fost – ar fi un milion de ori mai bun decât să fim blocați în Serbia.

Am părăsit Novi trist și am trecut granița; În mod ironic, ne -a luat aproximativ 30 de minute pentru a fi verificat de imigrație la ieșirea din Serbia, dar tipul de imigrare din Croația ne -a aruncat cu aproape nicio întrebare.

Poate că a fost jubilanța mea de a fi în Croația – dar totul arăta diferit. Dealurile erau mai verzi. Drumurile erau mai frumoase. Floarea -soarelui erau mai înalte și mai groase și mai vibrante decât floarea -soarelui din Serbia.

La patru minute de graniță, ne -am oprit la Ilok Winery – una dintre cele mai mari vinării din țară, una pe care o vom vedea din nou și din nou pe sticlele de vin în următoarele două luni. Părea un loc de nuntă în California! Modern, superb, înconjurat de peisaje verzi rulante. Am putea vedea de fapt peste granița sârbă de acolo și cumva arăta de un milion de ori mai bine.

Ne -am prăjit vin spumant și ne -am bucurat de fântână de vită. Am făcut -o puțin mai aproape de Republica Cehă – și vom fi în regulă.

Eram în Croația.

Petrecerea unei zile la Los Rapidos.

Weekend -ul meu în Bacalar va fi întotdeauna special pentru mine, deoarece a fost ultima călătorie fără să -mi fac griji pentru Covid. Copid a lovit deja părți din Asia la mijlocul lunii februarie, desigur-dar, în acest moment, nu aveam habar cât de departe se va extinde, cum va macina lumea.

Cercul nostru de prieteni din Mérida a planificat o excursie de weekend la Bacalar împreună și, de când Nathan fusese înainte, el a insistat să petrecem o după -amiază la Los Rapidos, un club de zi Riverside chiar în afara orașului. Nu ne -a spus o tonă despre asta, doar ne -a spus că trebuie să o facem.

Los Rapidos a fost o explozie absolută! Un râu albastru limpede, cu un curent în grabă, care a fost atât de distractiv pentru înot. Margaritas delicioase și puternice, toate pentru super-ieftine. Hamacuri atârnate în apă – perfecte pentru fotografii de Instagram. Acesta este genul de loc în care aș merge oriunde în lume.

Am petrecut o după -amiază în jurul copiilor. Este cel mai lipsit de griji, îmi amintesc că am avut anul acesta!

Sărbătorind victoria lui Biden la Praga.

A fost un moment de călătorie chintesențial? Nu chiar. Dar a fost un moment demn de amintit.

Noaptea alegerilor a fost aspră. Îmi plănuisem să mă trezesc la ora 3:30 (21:30 ET) când existau vești – în schimb, nu puteam dormi și m -am parcat în fața CNN, care se ocupă de dureri de stomac oribile, nu sunt sigur dacă era crampe sau nervi, consumând tablete cu pepto-bismol precum bomboanele.

Și deși am fost avertizați că va exista un „miraj roșu” în state precum Michigan și Pennsylvania, care au numărat voturi prin poștă mai târziu, acea logică a ieșit pe fereastră imediat ce am aflat că sondajele au fost din nou departe, Poate chiar mai rău decât 2016. Am stat până la chemarea și a fost chemată pe coasta de vest.

A devenit mai bine de -a lungul mai multor zile, în timp ce calea lui Trump către victorie s -a restrâns și s -a îngustat până când i -a fost imposibil să fie reelectat. Eram gata.

Apoi, sâmbătă, alegerile au fost chemate și au fost oficiale! Charlie și cu mine eram gata să sărbătorim. Am deschis sticla de Veuve Clicquot pe care am salvat -o, am sărbătorit cu prăjituri cu ciocolată de casă și am pornit pe Kool și „sărbătoarea” a bandei.

Deoarece toate aceste alegeri au fost atât de nebunești, intenționez să sărbătoresc cu o altă sticlă de bubbly (poate cava?) Când Colegiul Electoral votează pe 14 decembrie și o altă sticlă de Veuve pentru Ziua Inaugurării pe 20 ianuarie.

Mergând în fiecare stradă din orașul meu natal.

Îmi place să fac plimbări lungi. De îndată ce m -am întors în orașul natal din Reading, Massachusetts, am început să merg pentru plimbări lungi în fiecare zi, ascultândnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *